srijeda, 18. prosinca 2013.

Blogmas, dan 18: China Glaze Stroll

Hello!

Dobro, kuda ovo vrijeme leti? Ne mogu vjerovati da smo već u drugoj polovici prosinca. Kad prije? 

Nisam osobito rapsoložena za tipkanje danas, pred očima mi je krevet.
China Glaze Stroll nosim već dva dana. Preživio je ribanje kupaonice varikinom i octom. Impresionirana sam. Rijetko koji lak doživi tako nešto. Stroll je iz jesenske kolekcije 2009. Fleki čestice su tad bile novitet. Stroll je prepun crvenih i zlatnih flekija u burgundy bazi. Trebaju mu 3-4 sloja, ali vrijedi za tu raskoš. 
Jednom ću ga poslikati kad će biti sunca, jer umjetno svjetlo ne pokazuje svu njegovu raskoš. Morala sam slikati s blicom, nijansa je prilično realna, ali tek gornja slika pokazuje njegovu raskoš.




Ruke lagano spašavam, pa ću vam pokazati moje trenutne favorite.
Oriflame Swedish Spa noćna obnavljajuća krema koju koristim i danju. Divno miriše, po đumbiru i kolačima. Imam skoro pa cijelu liniju i pojela bih sve iz te linije. Krema je zbilja hidratantna, no dugo se upija (noćna je, jel :D).



Drugi favorit je Yves Rocher Cacao Collection krema za ruke.Raspuknuti keksići s narančom u tubici. Savršena je za u torbu jer se brzo upija. 

Treći favorit je jestivi favorit. Frendica mi je iz Beograda donjela Bambi čokoladu sa 70% kakaa. Odlična je! Volim gorke čokolade, ali ova unatoč visokom postotku kakaa uopće nije toliko gorka. Imam još jednu, punjenu višnjom, ali nju čuvam za nakon blagdana :D 



 Što vi volite u zadnje vrijeme?


1 komentar :

  1. i ja se zaljubila u yves rocher kremicu za ruke <3 uzela sam i balzam za usne njam njam :D
    također u zadnje vrijeme posebno volim mirisne svijece i ulje za tijelo,da me opusti prije spavanja nakon napornog dana ;)

    a sto se lakova tice, GR 58 je glavni, narucila sam essie belugaria jedva cekam da dođe,bas mi je ludilo xD i china glaze love marilyn kao bas blagdanski,nadam se da ce brzo stic..

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...