subota, 16. srpnja 2011.

Afrodita Cuticle Remover Review

Upozorenje: u ovom postu neće biti lakiranih noktiju, nego prvi put moji goli nokti i suha kožica pa tko je gadljiv nek preskoči. Winking smile Ja sam vas upozorila pa za moguće nuspojave ne odgovaram, ukoliko dođe do nuspojava tipa mučnina, vrtoglavica i sl. za savjet i pomoć upitajte svog lječnika ili ljekarnika. Open-mouthed smile

E sad.. već sam jednom krenula pisati ovu recenziju i odustala baš zbog slika. Pregadne su mi bile, a drugačije niti ne mogu biti ako vam želim pokazati kako ovaj proizvod zapravo djeluje.

Svi znamo kako kožica oko noktiju može ružno izgledati i totalno poružniti cijeli izgled noktiju. Da ne znam kako savršeno nalakirate nokte, ako vam je kožica u komi cijeli dojam će biti komastičan. Barem meni je. I onda neki grickaju kožicu (fuj!!!), neki ju režu i to je isto fuj, ali to sam i ja radila dok nisam saznala neke stvari. A te stvari su da kožica ubiti štiti nokat od bakterija. Ako odrežete kožicu i ne daj Bože napravite neke ranice može doći do raznih upala ( i to mi se dogodilo, ali od detaljima neću jer su pregadni ali vjerujte mi na riječ). Još jedna stvar zbog koje bi trebali njegovati svoju kožicu je ta da zapuštena i ne njegovana kožica usporava rast noktiju. Nadam se da su vam to dovoljni razlozi da prestanete rezati svoju kožicu ako ju režete i posvetite joj malo prave njege ako je ne njegujete i vjerujte mi za to vam treba svega nekoliko minuta i to jednom tjedno.

Dugo sam slušala i čitala hvalospjeve o Nfu Oh odstranjivaču kožice, ali ga nikako nisam mogla nabavit pa sam krenula istraživat dal postoji neki odstranjivač kod nas i našla sam Afrodita odstranjivač kožice.

Pakiranje sadrži 50 ml gela za odstranjivanje kožice i drveni štapić koji dosta dugo traje, ali kad se “ofuca” za male novce možete kupiti nove drvene štapiće u nekoj od lokalnih drogerija.



Da vidimo prvo što Afrodita kaže o ovom gelu:

Jednostavno i bezbolno odstranjuje kožicu oko noktiju i omogućuje njezino oblikovanje.
Preporučljivo ga je koristiti svaki tjedan. Nakon svakog odstranjivanja koža treba hranu – Kremu za jačanje noktiju.

Kad uklonite lak s noktiju (umjetnih također) piskom nanesite odstranjivač na kožicu oko nokta. Nakon 2 minute djelovanja priloženim štapićem kružite uz korijen nokta tako da kožicu potiskujete prema natrag. Pod tekućom vodom isperite ruke i iščetkajte nokte. U nokat i kožicu oko nokta utrljajte Aroma-kremu za jačanje noktiju.
Koristite ga jednom tjedno. Korištenje ne savjetujemo kod upala, zaraza ili oštećenja noktiju.


Pročitali ste što kaže Afrodita i sad pogledajte kako to izgleda u praksi. Moji goli nokti i jadna suha kožica nakon skidanja laka i malo rašpanja noktiju.

Klik za veću sliku na vlastitu odgovornost ;)

Nanijela sam gel okolo po kožici i pustila da stoji 2-3 minute. Ako imate dosta suhu i zadebljanu kožicu možete prije nego nanesete gel oko 5 min držati nokte potopljene u malo tople vode da kožica dodatno omekša pa će ju biti još lakše odstraniti. Čak možete i prije nanošenja gela malo štapićem potisnuti kožicu, a i ne morate.

Klik za veću sliku!

Nakon što je gel odstajao 2-3 min, drvenim štapićem laganim kružećim pokretima potiskujte kožicu. Vjerujte mi iznendit ćete se kad vidite koliko ste viška kožice imali oko noktiju, a da toga niste ni bili svjesni.

Klik za veću sliku!

Nakon što ste na svim noktima potisnuli kožicu uzmite staru četkicu za zube ili neku drugu mekanu četkicu i sa toplom vodom i malo tekućeg sapuna ili gela za tuširanje isčetkajte nokte. Nakon toga obrišite ruke i nahranite svoju kožicu i nokte nekom hidratantnom kremom ili balzamom za kožicu (preporučam Lush Lemony Flutter). I mažite svoje ruke i nokte svaki dan, ne samo nakon korištenja ovog gela.

Nemojte predugo držati ovaj gel na kožici pogotovo ako imate neke ranice, tad vam čak ne bi ni preporučila (a ni Afrodita ne preporuča) da koristite ovaj gel dok vam ranice ne prođu jer gel sadrži voćne kiseline koje nagrizaju i tope kožicu, a ako imate ranicu peći će vas za poludit ( i to sam iskusila na svojoj koži). Zbog tih voćnih kiselina se zato se i ne preporuča češće korištenje od jednom tjedno.

I za kraj jedna slika za usporedbu da vidite kako je moja jadna kožica izgleda prije, a kako nakon korištenja Afrodita gela za odstranjivanje kožice.

Klik za veću sliku!

Ocjena: 5/5
Gdje kupiti: Znam da ima u Bipi i Kozmu, u Dm-u nisam vidjela, ali možda su u međuvremenu dobili jer znam da drže neke Afroditine proizvode.
Cijena: Oko 30kn.

Svakako bi preporučila ovaj proizvod jer u jako kratkom vremenu iz neugledne dobijete predivnu kožicu, a količina od 50ml traje jako dugo. Ja imam ovaj gel oko godinu dana, a tek sam ga potrošila nešto malo više od pola.

P.S. Za one koji su bili hrabri i pročitali post do kraja nadam se da neće imati nikakve nuspojave osim mekane i njegovane kožice. Winking smile

Broj komentara: 19 :

  1. Post ti je odličan, recenzija za 5! Ja sam počela koristiti ovaj gel prije 3 mjeseca i potpisujem sve što si rekla, zaista je odličan! A fotke su ti g.e.n.i.j.a.l.n.e! Bravo!

    OdgovoriIzbriši
  2. DIvan prozvod koji sam pocela koristit prije par mjeseci i imam samo pohvale...REcenzija ti je odlicna :) Bas sam ti nedavno htjela predlozit da vidimo tvoje gole noktice :)

    OdgovoriIzbriši
  3. @Tea hvala :) Dosta sam preporučavala ovaj gel curama, pa je bilo vrijeme da napišem i recenziju da se vidi i u praksi kako djeluje kad ga već toliko hvalim.
    @Irena drago mi je da i tebi pomaže ovaj gel i nadam se da nemaš nikakve nuspojave od moj golih noktiju. ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Stvarno, vidi se razlika ali sad barem znam zašto tačno se upotrebljava, jer ja nikad u životu nisam pipnula kožice oko noktiju nit ću dok izgleda vako kako izgleda. :D
    I nokti i sve su daleko od gadljivog!

    OdgovoriIzbriši
  5. @Ivana blago tebi ako tvoja kožica izgleda onako sama od sebe. Ja nisam te sreće pa mi treba pomoć.

    OdgovoriIzbriši
  6. Ni ja nikada nisam ništa koristila na kožici, niti uopće primjećujem svoju kožicu tako da se nadam da je to dobar znak. :)
    U svakom slučaju, ako što bude znam koji ću proizvod kupiti, CMOK! :*

    OdgovoriIzbriši
  7. bravo, ja se nisam usudila objavit ovakve slike... ali moje su bile i gore ;-)

    OdgovoriIzbriši
  8. odusevljena sam, u ponedeljak idem da potrazim taj gel, nadam se da ga ima kod nas :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Odličan post! Da, mislim, da je Afrodita jedna najboljih naših marka, odstranljivač laka za nokte ne mjenjam nikad više, Oliva i Aroma su jim najbolji! Ovaj gel bi kupila prije nego šta drugo, al srečom ne trebam ga (bar do sada :)).

    OdgovoriIzbriši
  10. PS: A molim te, tvoji kao nešto užasni nokti još uvijek izgledajo fenomenalno i tvoja kožica izgleda puno bolje nego od koje "profi" blogerke koja stvarno kaže lakove sa sasvim počupano kožicu i ne brine ni 5 posto zanju.

    OdgovoriIzbriši
  11. Da se prvo pohvalim - preživjela sam post i uopće nije bilo strašno! :)) A ovaj gel mi je i više nego potreban tako da ću ga čim prije potražiti! :))

    OdgovoriIzbriši
  12. to stvarno izgleda super :D
    Morati cu to probati obavezno :D

    OdgovoriIzbriši
  13. Eh..neki ljudi imaju bogomdanu lijepu kožicu, a mi koji nemamo - tu je ovaj gel! I meni je dosta pomogao!

    OdgovoriIzbriši
  14. Ja sam od onih srecnica koje nemaju problem s kozicom ali dobro je znati :)

    OdgovoriIzbriši
  15. hahaha! nasmijala si me s uvodom u ovaj post.. eto, preživjela sam i ja pogled na tvoje gole nokte. zapravo ti ne izgledaju uopće tako loše... trebaš moje vidjeti!
    također, potpisujem sve što si napisala o gelu jer sam i ja odušavljena ovim proizvodom. Mislim da će meni trajati godinama, stvarno se sporo troši.

    OdgovoriIzbriši
  16. Cure blago vama kojima ne treba ovaj gel. Ne bi trebao ni meni da neki put nisam lijena pa ne namažem ruke i kožicu i onda se to kod mene odmah vidi. Ovo mi je spas.

    OdgovoriIzbriši
  17. jesi li probala essence-ov cuticule remover?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam, ali sam negdje čitala da on samo omekša kožicu. Koliko sam skužila sad u novom asortimanu imaju dvije vrste odstranjivača kožice pa valjda rade bolji posao.

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...