ponedjeljak, 13. prosinca 2010.

Manhattan Diamonds Quick dry nail polish 610W

U prošlom postu sam spomenula da sam kupila ovaj lakić pa sam vam ga odlučila pokazat s obzirom da sam odustala od Božićnih manikura. Inspiracija mi ne radi, mozak mi je stao. I ono malo ideja koje sam imala mi se nisu sviđale na noktima  pa za sad pauziram.


Dakle Manhattan Diamonds limitirana kolekcija nudi dva laka (uz ostale proizvode) 610W i 45N. Ovako to izgleda na slici:



Ja sam kupila 610W i moram vam reći da lak u bočici uživo uopće ne izgleda ovako. Ovdje na slici mi se čini kao da je pun raznobojnog shimmera, ali ubiti nije. Po onome kako ja vidim moju bočicu i lak na noktima rekla bi da je ovo crni lak tj. crna baza puna ljubičasto srebrnog shimmera. Shimmer u bočici izgleda puno svijetlije nego na noktima. 

Lak se odlično maže, da sam malo pažljivija mislim da bi i jedan malo deblji sloj bio dovoljan, ali ja jednostavno ne mogu nanijeti samo jedan sloj. Ne mogu, ispod dva nikad ne idem ma koliko god lak imao dobru prekrivenost. Ne znam.. to je jače od mene. ;)

Suši se relativno brzo, pa je prošlo sušenje bez SV (štedim svaku kap dok ne stigne novi). U svakom slučaju dosta dobar lakić.
Ima 7ml i košta 25kn, kupljeno u Dm-u. 


Što se tiče drugog laka iz ove kolekcije, nije mi baš ruka letila prema polici i dobro da nije jer sam kasnije u Bipi od marke B.Pretty kupila skoro pa isti takav lak, ali za 10kn. Na slici mi izgledaju skoro pa isto, dok je na noktima možda neka razlika. Eto nisam kupila ovaj od Manhattan-a pa ne mogu usporedit, ali nikad se ne zna. Možda se ja još zaletim po njega. 

Broj komentara: 11 :

  1. Prekrasen je! Jaz sem kupila oba :D

    OdgovoriIzbriši
  2. @Biba hvala :)
    I ja sad razmišljam da li da odem i po taj drugi ili ne.. hm..

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni ovaj na noktima fantastično izgleda (ali ja sam 'sucker' za tamnim lakovima pa moje mišljenje možda i nije objektivno) :-)
    E vidiš,u dm-u niti ne gledam lakove ako poviše njih ne piše essence...čine mi se preskupi i za te novce radije naručim s e-baya...ali mislim da ću i na neke druge morat' obratit pažnju :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. stvarno je lijep! alli ti stalno mamiš sa tom bipom, morat ću svratiti!

    OdgovoriIzbriši
  5. ma nije crna baza, ljubicasta je, a ja nisam odoljela nego sam kupila oba, divni su mi

    OdgovoriIzbriši
  6. ja stvarno ne znam koji je moj problem s ljubičastom. na drugima mi je prekrasna, al na sebi ju ne mogu nikako probaviti. super je lak! :*

    OdgovoriIzbriši
  7. lijep je, ne izgleda kao u bočici...
    kakva je kvaliteta tih bipinih lakića?

    OdgovoriIzbriši
  8. @Maybe svrati pa možda i nađeš nešto zanimljivo, imaju u Bipi i one Rimmel lakove s čijom ljubičastom sam oduševljena.

    @Lendoxia znam da je baza ljubičasta, ali je tamnija tako da kad sam gledala pod nekim određenim svjetlom djelovala mi je kao crna.

    @Josephine tako je i meni bilo prije dok me nije uhvatila manija lakiranja pa sve više lakova mi i na meni izgleda dobro dok i dalje nekako ne mogu zelenu vidjet na sebi. I čudno je što sam prije nosila samo nude lakove a sad takvih u kolekciji imam najmanje.

    @Ines nisam još probala pa ti ne znam reći.. glavno da ja kupujem. Hahahha..

    OdgovoriIzbriši
  9. Prekrasen je! Jaz sem kupila oba :D

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...