petak, 26. srpnja 2013.

Flormar Glitter GL10

Nedavno su u Flormar trgovine stigle 3 nove linije lakova za nokte, Glitter, Matte i Wet look. Iz Matte linije me ništa posebno nije privuklo, ali sam zato iz Glitter i Wet look linije uzela po jedan lakić za početak da vidim kakvi su. Danas ću vam pokazati Glitter lak pod kreativnom šifrom GL10. 

Lak je crne baze sa puno puno sitnih šljokica koje se presijavaju u duginim bojama. U hladu ne izgleda ništa posebno, ali zato na suncu i pod umjetnim svjetlom totalno podivlja i ne možete a da si ne buljite u nokte kako dobro izgleda. 

Što se četkice tiče ona je klasičnog oblika, ali nešto mekanija od ostalih Flormar lakova koje sam imala prilike probati i to mi se baš ne sviđa. Volim kad imam kontrolu nad lakom dok mažem nokte, a ovdje je to malo bio problem zbog te mekanije četkice. 

Formula laka... hm. Što reći o formuli? Ne znam jeste li kad kupovali lakove u Flormar trgovinama i jeste li upoznate sa njihovim načinom poslovanja, ali mene strašno, ali baš strašno živcira to što prodavačice lakiraju lakove na selotep da pokažu kako lak izgleda kao da se to ne vidi i u bočici. Da se radi o tester laku to ne bi bio nikakav problem, ali to kod njih ne postoji. Lak koji one uzmu mazati na selotep stoji na polici sa svim drugim lakovima i nema nikakve oznake testera na njemu. Nakon što ga pokaže na selotepu vrati ga na policu sa ostalim lakovima i onda dođe netko i kupi lak koji je otvaran i mazan tko zna koliko puta. Zato kad mene prodavačica dođe pitat da li mi treba pomoć, iste sekunde odgovaram NE jer točno znam što će sljedeće napraviti, ali ovaj put ju ni NE nije spriječilo da krene sa standardnom procedurom kad netko drži lak u ruci duže od 3 sekunde. 

Uzela sam lak koji mi je pokazala (uz još par njih u zadnjem redu u nadi da ti nisu otvarani) kako ga netko drugi ne bi kupio i brže bolje otišla do blagajne kako ne bi krenula otvarati i mazati još koji lak u koji sam se zagledala. Ako se pitate zašto joj nešto nisam rekla, vjerujte mi da jesam nekoliko puta prilikom posjeta Flormaru, ali nekog pametnog odgovora zašto to rade nemaju. Ili samo slegnu ramenima ili mi kažu da tako bolje vidim kakav je lak. Očito da im je od "gore" naređeno da to tako moraju raditi i to je to. Žalosno, jako žalosno da one koje bi trebale sprečavati otvaranje i isprobavanje proizvoda koji nisu testeri rade upravo suprotno. 

Sad se mogu vratiti na dio o formuli. Na samom početku lakiranja mi se formula činila ok, ali već na drugom noktu sam shvatila da nešto nije kako treba. Lak se jako brzo počeo grudati i sušiti, kad bi izvukla četkicu laka na njoj su bile kao neke grude koje bi se teško razmazivale po noktima. Sad zbog njihove politike rada i otvaranja lakova, ja ne znam jel forumula ovog laka stvarno takva ili sam samo imala tu "sreću" da uzmem navodni tester uzorak. 

Uglavnom uspjela sam namazati lak u dva sloja uz male probleme i nakon ovog mog dugačkog trabunjanja vrijeme je da vam pokažem kako izgleda na noktima. 

 Slikano na suncu

 Slikano pod umjetnim svijetlom

Slikano u hladu

Kao što sam već spomenula, na suncu i pod umjetnim svijetlom se svijetluca kao lud, ali naravno da je to teško uhvatiti na slikama. U hladu ne izgleda ništa posebno pa nisam htjela pretjerivati sa tim slikama. 

Na Instagram videu možete vidjeti kako se šljokice presijavaju na suncu u bočici, a ispod u Keek videu se odlično vidi kako ovaj lak izgleda na noktima i zato preporučam da se više usredočite na taj video nego na ove slike gore jer one ne prikazuju baš realnu ljepotu ovog laka. 




P.S. Zanemarite zvrka koji nešto brblja u pozadini. :D



Broj komentara: 6 :

  1. Unatoč svim problemima ovaj lak divno izgleda na noktima. Obožavam šljokice, pogotovo kad se tako presijavaju u svim bojama. I isto kada namažem takve lakove ne mogu ih prestati gledati i diviti im se (što je najgore moraju im se onda diviti i svi oko mene a najčešće nastrada moj muž kojeg svako malo ispitujem-zar nije predivan...hihi :).

    OdgovoriIzbriši
  2. trebam :D doduse moram se prvo docepat flormara

    OdgovoriIzbriši
  3. Ahhh, mrzim kad prodavačice lakiraju lakove koji nisu testeri! >:(
    Ovaj izgleda baš divno, a jedva čekam kakav je Wet look =))

    OdgovoriIzbriši
  4. O ponašanju prodavačica i tretiranju lakova iz prodaje kao da su testeri ne bih pričala jer mi odmah skoči pritisak.
    Da li je površina ovog laka glatka ili su šljokice grbave?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne bih rekla da je grbav, ali se ne suši baš onako sjajno pa mu definitivno treba top coat za sjaj.

      Izbriši
  5. Predivan je lakić! Fali ti još samo srčani aplauz u pozadini videa (kao kod video recenzije CC gliter lakića)! :D Grabim! Kad naletim na Flormar, naravno! :/

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...