ponedjeljak, 15. srpnja 2013.

p2 Sand style 020 Lovesome

Hello!

Danas ću vam pokazati lak koji mi je na rukama od subote. Imam ga već 3 mjeseca i moram priznati da mu je tekstura postala kriminalna, gust je i gumenast, ali još se da namazati. Već vidim da će vidjeti smeće za mjesec, dva.


Nijansa 020 lovesome je zagasita pink nijansa,  prepuna zlatnog shimmera, koji se na direktnom suncu sjaji kao lud :D Za potpuno prekrivnje nokta, bit će vam dovoljan jedan sloj, no tek 2 sloja daju boju koja je u bočici, te potpunu hrapavost. Ukoliko želite zagladiti teksturu, trebat će vam 3 ili 4 sloja top coata. Radi jednostavnosti, ukoliko se odlučite na zaglađivanje, preporučam vam da jedan sloj laka nanesete na podlogu u boji laka. Tada će vam jedan deblji sloj top coata biti  dovoljan. Na potonjim slikama su 2 sloja laka, bez top coata. Lakovi se prilično brzo suše, pa im brzosušeći nadlak nije potreban. U 5 minuta će vam oba sloja biti suha. Četkica je odlična, uz malo vještine pri lakiranju, uopće vam neće trebati čišćenje kožice.
Što se skidanja tiče,  najjednostavniji i najbrži način, uz minimalno isušivanje kožice, je skidanje pomoću aluminijske folije. ( tutorial na linku


P2 lakove možete kupiti u njemačkim DM drogerijama ( 1,95eura za 11ml ) ili pak u austrijskom Palmersu ( 2,45 eura za 11ml).



Broj komentara: 7 :

  1. P2 ima i polish thinner =) nisam ga još nikad upotrebila, imam ga za svaki slučaj, a cijena mu je smiješna, ne znam, oko 2€?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pojma nisam imala. Hvala na informaciji. Ja imam OPIjev i zaista je super za zgusnute lakove, no kod gumenosti ništa ne pomaže :(

      Izbriši
  2. Super izgleda! P2 kozmetika mi je tiha patnja... :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...