utorak, 26. veljače 2013.

Točkice

Hello!

    Jučer sam radila manikuru za proljetni natječaj na Beaut&Mess portalu. S obzirom da pastelne, proljetne boje uvijek nekako preskočim, a crna mi je omiljena boja, iskombinirala sam boje koje nosim u proljeće (i ljeto) i crnu. Inspiraciju sam našla na Pink&Polished. Moram priznati da sam vjerojatno jedina zaljubljenica u manikure i lakove koja ne posjeduje točkalicu, pa sam točkice radila sa spajalicama. 
    Koristila sam Revlon Black Lingiere kao bazni, crni lak, Butter London Slapper za tirkizne točkice, Essie Watermelon za koraljne i Maybelline Colorama 51 za bijele. Uz to sam koristila i bazu, te top coat iz Butter London Tops&Tails seta.


Za kraj ću samo spomenuti da sam proteklog vikenda bila na prvom hrvatskom Beauty Blog Dayu. Slike i dojmove možete pogledati na Bauty blog day Croatia Facebook stranici, kao i na brojnim drugim blogovima. Meni je bilo odlično i ovim putem zahvaljujem curama iz Ogledala na organizaciji.

Kakve manikure ćete Vi nositi ovo proljeće?


Broj komentara: 10 :

  1. preslatko je! nadam se da pobeđuješ

    OdgovoriIzbriši
  2. prekrasno,držim fige za pobjedu! točkice sa spajalicom? svaka čast na ideji!

    OdgovoriIzbriši
  3. Prelijepi nokti, zaista. I duljina, i oblik, baš po mome guštu! ;)..A i manikura je zakon.Molim te možeš li mi preporučiti neki dobar top coat koji bi se možda mogao kupiti u Mulleru ili DM-u , a da nije preskup, čitala sam preporuke za Manhattan, ali zanima me i tvoje mišljenje ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala svima na komplimentima. :)

      Što se top coata tiče, moj drogerijski favorite je Eveline 3u1 top coat. Brzo suši i produžuje trajnost laka, no četkica mu je grozna. Hvaljen je i Essence Better than gel nails, ali meni nije bio dobar. Ne slaže se s Eveline Maximum nails growth base coatom koji sam koristila kada sam ga isprobavala i lak mi se ljuštio u krpama. No, s obzirom da ga mnogi hvale, valjalo bi ga isprobati. Mislim da i jedan i drugi su ispod 25 kn ;)

      Izbriši
  4. Zelo lepe pike! Morem narediti kaj podobnega =)

    OdgovoriIzbriši
  5. Ne znam jos sto cu nosit na proljece, ali mislim da moram cesce izvlacit svoju tockalicu i probat ovakvo nesto :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...