srijeda, 13. veljače 2013.

Born Pretty Store Silver square stud review & Anti Valentine manicure

Taman u vrijeme prije nego će mi nokti skroz popucat i uhvatit nas hrpa boleština, kontaktirala me Daisy sa Born Pretty Store stranice i pitala želim li napraviti recenziju jedne od hrpe nail art stvarčica koje imaju. Drage volje sam pristala, bez puno razmišljanja izabrala što želim recenzirati, odabrana stvarčica mi je jako brzo došla i onda se dogodilo ono najgore, nokti popucali do mesa, ruke suhe, kožica suha i ispucana. Nakon puno mackanja i njegovanja, napokon je sve u normalnom izdanju da mogu napraviti recenziju kako treba bez da vam život zgadim. :D

Od kad su zakovice na noktima postale hit znala sam da ih moram imati pa mojoj sreći nije bilo kraja kad sam vidjela da ih BPS ima u ponudi. Izabrala sam srebrne četvrtaste veličine 2 mm. 



Zakovice dođu u zapakirane u maloj vrećici kao što možete vidjeti na gornjoj slici, cijena im je 5.73$ (poštarina je worldwide free). Ne znam koliko ih bude količinski, ali su dosta sitne i ima ih puno pa ćete s njima moći napraviti puno manikura. Zakovice su od aluminija sa plostantim dnom pa osim što ih možete ljepiti po noktima (kako prirodnim tako i umjetnim), možete s njima ukrasiti što god vam padne na pamet. Kako sam ja u zadnje vrijeme opsjednuta s maskama za mobitel (5rich to može potvrditi :D) mislim da ću si i jednu masku urediti tako da mi paše uz nokte. :D

S obzirom da je sutra Valentinovo bilo bi logično da napravim neku prigodnu manikuru, ali kako meni Valentinovo ide na živce (išlo mi je na živce i kad sam bila solo, a ide i sad kad imam svoju "goru" polovicu) odlučila sam se za Anti-Valentinovsku manikuru sa zakovicama. 


Nalakirala sam 2 tanka sloja Bourjois Noir de chine laka i pečatirala ga sa Barry M Silver foil lakom i Bundle monster uzorkom sa pločice BM 311. Nakon toga sam na svaki nokat u srce zalijepila po 3 zakovice za dodatni anti ugođaj. :D Za kraj sam stavila jedan sloj top coata jer inače bez njega zakovice zapinju za odjeću, kosu i sl. pa postoji mogućnost da koja otpadne što se ne događa kad se stavi top coat pa zakovice ne zapinju i stoje na mjestu dok ne odlučim da je vrijeme za neku novu manikuru. 

Prezadovoljna sam s ovim zakovicama jer se njima lako rukuje, velik je broj načina na koji ih možete poslagati na nokte i vrlo brzo bez neke posebne nail art vještine možete podignuti bilo koju manikuru. 

Ukoliko se odlučite na kupnju možete ih pronaći na ovom linku, ako vam se ne sviđaju ove moje, BPS u ponudi ima nekoliko boja, oblika i veličina zakovica. Za dodatnih -10% na cijenu možete iskoristiti moj kod: AML91.


Jeste li već napravili svoju Valentinovsku manikuru ili vam je do nje stalo kao do lanjskog snijega? :D








*PR uzorak

Broj komentara: 8 :

  1. Ja sam izgubila volju za lakiranjem i manikurisanjem :D krajem srednje škole i prvu godinu faxa sam bila prepuna ideja, svaki dan sam imala nešto novo a onda tajac nakon toga, samo nalakiram i ćao da bi sad prešla na akrilne koji su mi dodatno olakšali život jer im korekcija treba svaka 2 mjeseca.

    Zakovice su fora al' nešto imam osjećaj da bi bez obzira na top coat stalno negdje zapinjale :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imam i ja periode kad se zasitim, a ne mogu bez laka na noktima pa onda nosim neke jednostave manikure. Nakon nekog vremena se volja vrati kad vidim na Pinterestu hrpu divnih manikura. :D

      Zakovice mi sa top coatom stvarno nisu nigdje zapinjale, čak sam i kosu prala i nisu za niti jednu dlaku zapele. Razlika sa top coatom i bez je dan noć.

      Izbriši
  2. Koja rokerska antivalentinovska manikura. Makar mislim da ti nije uspjelo i da je ipak valentinovska njihi :) Preslatka je! A zakovice na noktima su hitčina!

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...