četvrtak, 30. kolovoza 2012.

Golden Rose Rich Color 06

Nedavno se u Rijeci otvorio Golden rose dućan u robnoj kući RI i pri prvom posjetu njihovom dućanu sam kupila 2 laka i odstranjivač o čemu sam vam pisala u ovom postu. Iako sam vam ovaj lak pokazala na nail display-u odlučila sam vam ga pokazati i na mojim noktima jer zašto da mu se samo ja divim. :D


Boja je breskvasto roza sa glass fleck zlatnim shimmerom (ako to ima smisla :D). Na slikama mrvicu isprana, ali opet dovoljno realna da dobijete dojam o kakvom laku se radi. 


Zbog odlične široke četkice za jednostavniju aplikaciju sa istom nisam imala nikakvih problema, a čišćenje oko kožice je bilo minimalno. Formula laka je isto tako odlična pa jako lijepo prekriva iako mu jedan sloj nije dovoljan. Već sam imala ovaj lak na noktima pa vam mogu reći i da mu je trajnost u redu. Nakon 3 dana sam ga skinula jer mi je lagano dosadio (svakog laka 3 dana dosta :D), a tragovi nošenja su bili minimalni. I skoro sam zaboravila reći da na slikama imam 2 sloja bez top coata pa možete vidjeti kako se divno sjaji sam od sebe. 

P.S. Cijena ove linije GR lakova je 20kn. 



4 komentara :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...