ponedjeljak, 10. siječnja 2011.

Crackling... P2 Crackling..

Ovaj post je trebao biti jedan drugi, ali danas me iznenadio poštar i paketić koji mi je uručio pa sam svoju sreću morala podijelit s vama. Nažalost nije mi donio niti Seche niti Poshe, ali valjda će i to donijet ovih dana. Bolje mu je da donese.. grrrrr... 


Nedavno sam kod Girly addictions osvojila 3 lakića.. svi lakovi su P2 s tim da je jedan matte top coat, a dva su crackling laka. Crni i srebrni.






Nisam bila sigurna da li mi se taj crackling efekt sviđa ili ne. Fora mi je to izgledalo na drugima, ali sam se bojala kako će izgledati na meni. I sad kad sam dobila priliku da vidim kako to stvarno izgleda; ODUŠEVLJENA SAM!!! Fora, ali totalna... čak mi bolje uživo izgleda nego na slikama. Sviđa mi se sviđa... 


Kako mi je u zadnje vrijeme bio zvrk bolestan, pa sam se na staru godinu i ja razbolila, bila sam oko 2 tjedna a možda i malo više bez laka na noktima. Neki dan me je opet uhvatilo, sastavilo me sa krevetom. Detalje vam neću opisivat, ali uglavnom sve koščice u tijelu me bole, nos non stop pun i kašalj me davi. I sinoć sam se osjećala malo bolje pa sam išla nalakirat nokte. Kako nikako Seche ili Poshe da dođe izabrala sam lak koji se i bez njihove pomoći brzo suši. Ovu ljubičastu ljepotu od Rimmela sam vam već pokazala, pa sam danas kad mi je stigao paketić preko toga namazala crni P2 crackling lak 010 Black explosion.


Lak se mora mazati brzinom munje, ali doslovno. Nema vremena za popravke jer lak jako brzo počinje pucati i suši se mat, a znate kako se mat lakovi moraju brzo mazati. I još kad je u kombinaciji sa mat efektom i crackling efekt; munja. Morate biti kao munja, ali je završni izgled odličan. Možete gore staviti i top coat ako želite sjajni izgled, ali ja sam sad pustila ovako kako je. 



Znam da sam već dosadna, ali ja sam oduševljena kako ovo izgleda uživo i na mojim noktima. I kombinacija boja mi ne može bit bolja.. crno i ljubičasto, iako jedva čekam probat i neke druge kombinacije boja. I kako tek srebrni lak mora biti dobar jer ima sitnog shimmera u sebi... Otkrila sam jedan novi svijet.. i toliko mogućnosti za igranje.. baš sam dijete.. 


Kako se vama sviđa moj prvi crackling experiment? 
Jel vam se uopće sviđa ovaj efekt?



Broj komentara: 9 :

  1. Meni je to savrseno. Svoj prvi crackling lak sam dobila od frendice iz Svedske ovo ljeto i od tada sam ovisna o njemu - super mi je taj efekt, nikada ne dosadi.

    OdgovoriIzbriši
  2. meni se jako sviđa taj crackle efekt! odlično je! moram si čim prije to nabaviti... :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala vam cure. :)
    Meni je baš drago da sam napokon uživo uspjela dobit dojam kako ovo izgleda i oduševila se. Sad jedva čekam China glaze kolekciju sa crackle lakovima.

    OdgovoriIzbriši
  4. ja bi rado probala, ali sam isto malo skepticna kako bi to izgledalo na meni

    OdgovoriIzbriši
  5. Super je :))))

    ajde sad ponovi radnju sa srebrnim lakom, jako me zanima kako izgleda :)

    OdgovoriIzbriši
  6. ma šta ima da mi se ne sviđa!?
    plačem ja za crackle-om otkako sam prvi put vidila kako to izgleda...al nikako se dočepat nekog poštenog,ovaj tvoj je doooooooooobar :-)
    ajde drži se,bude bolje,hebemu zlo,ni bolest ne traje vječno :-p

    OdgovoriIzbriši
  7. wow, super kombinacija =), meni se jako sviđa =). Komaj čakam, da pridem do kakšega crackle lakiča =)

    OdgovoriIzbriši
  8. Hvala vam cure :)

    Nadam se da ćete sve koje želite crackling lakove uskoro doći do svojih primjeraka, a ja vam uskoro pokažem i srebrnu verziju samo da malo dođem k sebi. Danas sam bila kod doktorice i kaže da sam sva upaljena i dobila sam antibiotik. Eto ako ga zvrk ne pije onda ga pijem ja.. baš nas ova godina neće i neće..

    OdgovoriIzbriši
  9. Ovo izgleda predobro, jedva cekam pink i ljubicasti crackle, jer mi crna boja nekako ne ide uz nokte. :D

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...