utorak, 6. kolovoza 2013.

P2 630 Passion

Pokušavam ovaj post napisati već 24 sata, ali od ove vrućine mi mozak ne radi pa ću probati biti što brža da skratim patnju i sebi i vama. :D

P2 Passion, divan kremasti, pomalo neonski lak. Odlično se maže i u samo jednom sloju, ali za bolji dojam sam ja stavila dva. Boja je uživo mrvicu narančastija i kričavija, ali je ipak ispala realnije od nekih swatcheva na netu koja sam vidjela, a izgledaju totalno rozo pa sam se malo šokirala kad sam dobila ovaj lak jer sam očekivala rozo neonski lak što on nije. 

Slikano na umjetnom svijetlu

Uz pomoć nail art trakica, Barry M Gold foil i S-he 230 laka sam napravila kao neki french koji odlično paše na narančasti ton u P2 laku. Na to jedan sloj Konad top coata kako ne bi razmuljala manikuru i to je to. 

Jednostavno, a efektno.
Meni se sviđa, a vama?

Broj komentara: 5 :

  1. Preslatko mi je ovo. Isprobaću :) samo što su moji mali i špicasti i jedva čekam da vidim kako će na takvima izgledati :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Boja laka mi je odlična, prava vesela ljetna a ova manikura mi je totalno fora i baš dobro izgleda :) Nedavno sam naručila trakice za nail art pa kada mi stignu svakako ću isprobati i sama ovo napraviti.

    OdgovoriIzbriši
  3. Boja je prekrasna :)
    I cijela manikura :) Super su mi te brzinske, jednostavne, a totalno efektne :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Oduševljena sam ovom manikurom! Zakon je :))

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...