utorak, 20. kolovoza 2013.

Finger paints Peaceful purple

Lak koji ću vam pokazati u današnjem postu sam dobila u swapu sa jednom blogericom iz Amerike. Sjećam se da sam se raspametila od ljepote kad sam ga ugledala jer obožavam ljubičaste lakove, a u kombinaciji sa glitterima nema druge opcije nego raspametit se. :D Kako to obično kod mene bude, nakon prvotnog oduševljenja spremim lak u ladicu i zaboravim na njega. Drugačije nije bilo ni ovaj put. 

Slikano na umjetnom svijetlu

S obzirom da je lak pun sitnog glittera, mislila sam da će biti muka namazati ga je takvi lakovi često znaju raditi problem kod aplikacije, barem sam ja imala takva iskustva, ali s ovim to nije bio slučaj. Baza laka je ljubičasta i dosta prozirna, ali je formula odlična pa sam s 3 tanka sloja postigla punu prekrivenost. 

Slikano na dnevnom svijetlu sa blicem

Nisam odmah stavila top coat pa se lak osušio pomalo hrapavo i podsjetio me na sand lakove i odlučila sam top coat uopće ne stavljat nego ga pustit tako. Uz odličnu formulu i laku aplikaciju moram mu pohvaliti i trajnost jer mi je bez top coata izdržao puna 3 dana u savršenom stanju, a onda se četvrti dan počeo chipati na desnoj ruci u kutevima noktiju pa sam ga skinula. 


4 komentara :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...