subota, 24. kolovoza 2013.

Flormar 394

Predzadnji put kad sam ušla u Flormar, ušla sam s namjerom da kupim bijeli Supermatte lak koji svi hvale kao jedan od najboljih bijelih lakova. Naravno da ga nisam našla jer su očito i ostali čuli da je dobar pa se sve razgrabilo, da se utješim kupila sam ovaj lak (uz još 3) koji ću vam danas pokazati. 


 Slikano na umjetnom svijetlu, gornji red bez blica, donji red sa blicom

Lakova ove nijanse imam slabo u svojoj kolekciji, a razlog je taj što kriminalno stoje na moj ton kože. Mislila sam da će s ovim možda biti drugačije jer je pun sitnih holo šljokica, ali nažalost nije bilo tako. Nema te gadne riječi koja bi mogla dovoljno opisati koliko mi grozno ovaj lak stoji sam pa sam ga brže bolje pokrila s nečim. Formula mu je u redu i sa dva sloja odlično prekriva.


Slikano na umjetnom svijetlu bez blica

Inspiraciju za ovo "pokrivanje" sam dobila na Pinterestu pa ako me pratite tamo znat ćete koja manikura me inspirirala. :D Koristila sam naljepnice za nokte u obliku slova V i moj najdraži crni lak, Essence iz I love Berlin LE kojem odbrojavam zadnje kapi. :(



3 komentara :

  1. Predivan je lak, ova slika sa blicem oduzima dah <3 I mnogo si lepo i precizno odradila, kao i uvek :)

    OdgovoriIzbriši

  2. Loving the post. Thanks! I've been off the blogging bandwagon for ages. So I haven't been using my dashboard to keep updated!

    I'm going to go and catch up on your blog

    Amelia
    Xxx

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...