nedjelja, 25. kolovoza 2013.

Born pretty store Full nail water decals review

U zadnjem paketiću koji sam dobila sa Born pretty store uz glitter listiće i vodene naljepnice koje podsjećaju na one stroke tehinku, stigle su i ove za cijeli nokat. U ponudi imaju 24 različita uzorka, a ja sam izabrala one pod šifrom A 1-20 jer su mi najljepše i znam da tako nešto neću uspjet nacrtati na noktima da se još 5 puta rodim. :D




Malo sam se bojala kako će ovo ispast jer sam već imala iskustva sa naljepnicama za cijeli nokat koje nisu izgledale baš najbolje na noktu, a tim više me bilo strah jer su vodene naljepnice malo delikatne i treba s njima brzo raditi jer se brzo osuše i ako ih ne namjestim kako treba zalijepiti će se krivo, a popravka nema. 

Prvo sam krenula sa palcem i slijedila upute sa pakiranja i već kod trećeg koraka sam se zeznula jer sam išla rezati naljepnicu i skratila ju po dužini što je bila veeelika greška jer mi sad u jednom kutu nokta fali naljepnice. Problemima kod mene nikad kraja pa naravno da to nije bilo sve što je otišlo krivo. Kad sam stavila top coat (INM out the door) on je progrizao naljepnicu. Kako i zašto nemam pojma. 




Na palcu sam naučila grešku i za ostale nokte odlučila ne rezati naljepnice uopće prije aplikacije nego kasnije malim škaricama maknuti višak ako ga bude. To mi je bila dobra odluka jer sam ostale naljepnice stavila bez problema, lijepo ih zagladila jagodicama prstiju iako u uputstvima piše da se može sa štapićem, ali sam se bojala da ih sa štapićem ne uništim jer su jako tanke. 


Vrhove sam presavinula ispod vrha nokta i pustila tako par minuta da se zalijepe kako treba i onda taj višak lagano i oprezno sa rašpicom odstranila. Drugih viškova nije bilo jer veličine naljepnica savršeno odgovaraju mojim noktima. Umjesto INM top coata sam stavila Konadov i on na svu sreću nije pojeo naljepnice nego ih zaštitio i dao im lijepi sjaj. 

Krajnji rezultat je odličan jer naljepnice savršeno prijanjaju uz nokat i nema odljepljivanja po rubovima što se zna događati, a i događalo mi se sa običnim naljepnicama za cijeli nokat. Nakon moje početne greške i smotanosti, aplikacija ide stvarno jednostavno i za čas je na noktima fantastična manikura. 

Ove vodene naljepnice inače koštaju 1.99$, ali su trenutno na sniženju (1.55$) kao i hrpa drugih stvarčica za nail art pa ako poželite njih ili nešto drugo, a sad je prava prilika za šoping; nemojte zaboraviti iskoristiti moj kod za dodatni popust od 10% AML91.

Kako se vama sviđaju ove naljepnice?
Jeste li već imale iskustva sa naljepnicama za cijeli nokat?

*PR uzorak

Broj komentara: 11 :

  1. Ajme kako cool! :D Nisam nikad probala ništa slično, jedino sam nekad davno lijepila cvjetiće/naljepnice na već nalakirane nokte. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) Razne cvijetiće sam i ja ljepila, ali to je totalno različita stvar od naljepnica za cieli nokat. Male naljepnice uvijek dobro prijanjaju uz nokat, dok s ovim drugima zna biti problema.

      Izbriši
  2. Ovo mi je totalno fora i jako mi se sviđaju ove naljepnice koje si odabrala. Ja još nisam isprobala ove vodene naljepnice ali imam neke za cijeli nokat, one kao neka folija ali nikako da ih probam staviti tako da stvarno nemam iskustva sa tim. Iako mi se ove vodene čine puno praktičnije. Baš me zanima koliko dugo izdrže na noktima pa javi za par dana. Sad idem na born pretty gledati kakve sve naljepnice imaju :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :)

      Ajde javi kad probaš te koje imaš, baš me zanima kako će ti ispast je meni nisu nikako bile dobre, a nisu dugo ni trajale. I pazi da ne bankrotiraš na BPS jer imaju toliko divnih stvarčica da ti pamet stane :D

      Izbriši
    2. Javim kad isprobam ali nikako se natjerati jer par puta sam probavala stavljati one folije što se režu pa preslikavaju na nokat i svaki put je ispalo katastrofa pa nekako mislim da će tako biti i sa ovim naljepnicama koje imam. Zato mi se ove vodene čine puno bolje jer su tanke pa se sigurno i lakše oblikuju na ploči nokta. A što se BPS tiče sad sam provela tamo skoro sat vremena i našla hrpu "gluposti" koje mi baš trebaju ali srećom sve su to sitnice pa se nadam da mi ne prijeti bankrot...hihi. Mislim da ću si za početak naručiti par pločica za pečatiranje...samo dok odlučim koje :D

      Izbriši
    3. Nemoj zaboraviti i kod za dodatni popust ;) i imaj na umu da su uzorci na njihovim pločicama nešto manji od konad pločica, nešto kao prvi Bundle monster set pa ako imaš duge ili široke nokte neće ti baš odgovarati.

      Izbriši
  3. this pattren looks so well on you!

    OdgovoriIzbriši
  4. baš su slatki noktićii :)
    ja sam isprobala one od essence koje izgledaju kao sir i bile su baš dobre prva dva dana! onda se stvorio tip wear, odljepljivanje na rubovima i čupanje kose s ljepilom pa sam ih skinula. Ali, dobro, nama koji mjenjamo lak svaka dva-tri dana to sigurno ne pada teško :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Sjajno izgleda, i baš si dobar print odabrala!

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...