ponedjeljak, 26. prosinca 2011.

Pobjednice darivanja su…

Prije sličice sa pobjednicama darivanja vam želim svima zaželjeti sretan Božić, vama i vašim najmilijima. Nadam se da ste ga proveli divno, bez pucnjave i sa punim trbuščićima. Za razliku od mog prošlog Božića koji nije bio ni malo lijep jer sam po cijele dane hodočastila sa zvrkom po bolnicama, ovaj je bio apsolutno savršen. Bolji nisam mogla poželjeti.



A sad ono što vas sigurno zanima više od mog blebetanja, tko su pobjednice darivanja?
Evo ih…..


Srce pored imena znači koju kombinaciju je koja cura osvojila. 

Čestitam vam drage moje od srca i nadam se da ćete uživati u svojim novim lakićima, a možda i podijeliti koju slikicu manikure koju ste napravile samnom. Šaljem vam mailove i molim vas da mi što prije odgovorite na njih kako bi vam što prije mogla poslati vaše nagrade.

Ostalima želim više sreće drugi put, pogotovo onima koji su imali nesreću u sreći da sam ih izvukla, a nisu dobro napravili ono što se od njih tražilo pa sam morala tražiti druge pobjednike. Već sam se lagano navikla da se to događa kod svakog darivanja, ali me svejedno to rastuži svaki put pa ću prije sljedećeg darivanja napisati post kako se prijaviti i što točno treba napraviti.

U sljedećem postu imam za vas moje ultra kratke nokte, puknuo je onaj nokat na srednjem prstu i to ne da je puknuo nego je totalno otpao prije nego sam ga pokušala spasiti.

Do sljedećeg čitanja uživajte, mazite se, pazite se i fino papajte, a o natučenim kilama ćemo razmšljati od 1.1.


Broj komentara: 10 :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...