srijeda, 24. studenoga 2010.

Blog award


Dobila sam nagradu od Danijele i Nail crazy. Hvala vam puno puno.. 
Ako me pamćenje služi mislim da je ovo moja treća nagrada. :)
I sad ja trebam odgovorit na nekoliko pitanja.. pa hajmo.. 

1.Zašto si napravila blog?

Hm.. kud svi tu i mali Mujo. Hahhaa... šalim se. Zašto sam ga napravila? Nemam pojma. Na Forumu.hr na temi Vaši nokti sam stavljala slike svojih noktiju.. dobivala sam pozitivne komentare.. počela sam pratit blogove od cura sa foruma pa rekoh zašto ne bi i ja probala, da imam slike svojih noktiju na jednom mjestu.. a ako ne upali i nitko ne bude čitao lako ga obrišem. Pa s obzirom da u niti godinu dana imam preko 60 sljedbenika, znači da neki vrag dobro radim.

2. Koju vrstu blogova čitaš?

Čitam većinom blogove vezane za lakove na nokte.. nail art.. Konad.. ali nađe se tu i make up blogova.. divim se curama kako se znaju našminkat onako kako ja to ni u snovima ne mogu... pratim i neke hobby blogove od cura koje iz ničega naprave svašta... i tako.. pratim ja svašta... 

3. Imaš li omiljenu marku dekorativne kozmetike?

Pa recimo to ovako... ne volim davati puno love za kozmetiku a opet ne kupujem kozmetiku na tržnici.. Volim povoljnu i zadovoljavajuću kozmetiku... Essence i Catrice odlično ispunjavaju moje kriterije.. moj džep ih voli, a ni kvalitetom ne zaostaju previše za nekim skupljim brendovima.. 

4. A odjeće?

Mislim da je ovdje ista stvar kao s kozmetikom.. volim ono s prihvatljivom cijenom ali i sa ok kvalitetom... Nisam tip koji će za jednu stvar dati hrpu love.. radije za jednu skupu majicu kupim par jeftinijih.. tu mi je recimo New Yorker super.. jer uvijek nađem nešto što mi se sviđa.. kvaliteta je ok.. a cijene odlične. Nedavno sam kupila 4 majice za 340kn.. pa vi sad recite jel to povoljno ili ne.. I nema sretnije od mene jer se prošli tjedan otvorio New Yorker u Rijeci.. jer sam do sad kupovala samo u Osijeku kad sam išla kod mojih u Vukovar. Sad mogu još više šopingirat u NY... jadan moj novčanik... 

5. Koji proizvod dekorativne kometike ti je najbitniji? 

Znam sad ćete očekivati da kažem lak za nokte, ali ne.. ipak moram reći maskara jer bez nje izgledam kao da sam bolesna i bez nje ne bi ni na pusti otok otišla. Lak za nokte je na drugom mjestu. 

6. Koju boju najviše voliš?

Volim ja sve boje više manje.. ali imam periode kad me "puca" neka boja i onda šta god da kupim, kupim u toj boji. Trenutno me pucaju ljubičasta, smeđa, crna, plava.. 

Sjećam se u srednjoj školi me je jedno vrijeme držala svijetlo plava.. mama mi je dobila na Bingu lijepu svoticu.. dala je meni 1000 eurića.. ja sam otišla u Zagreb u šoping i potrošila svu lovu.. i sve što sam kupila je bilo svijetlo plavo.. ali ama baš sve.. hlače.. majice.. tenisice.. torba.. novčanik.. ma sve živo.. mamu dobro da nije herc strefio kad sam došla doma.. 

7. Tvoj parfem?

Trenutno koristim Esprit Connect. 

8. Koji film najviše voliš?

Najviše volim trilere.. i to one dobre u kojima ne znaš što će se dogodit. Mrzim one predvidljive filmove, kad počneš gledat film a već znaš kako će završit. Volim i komedije.. volim i neku akciju pogledat... samo nikako uz predvidljive filmove ne mogu podnijet povijesne.. tipa Hrabro srce.. Troja.. i sl.. ne mogu ni 5 sek takvog filma pogledat.. a kao neki najdraži ne mogu ništa posebno izvojit.. ali ako baš mooooram onda bi rekla Slagalica strave iliti Saw. Pogledala sam do sad sve filmove do 7-og dijela.. to planiram sa mužićem ići u kino pogledat zato jer je 3D.

9. Koje države želiš posjetit i zašto?

Htjela bi otići u Australiju i Ameriku.. u Australiju zato jer imam tamo puno rodbine koju nisam jako dugo vidjela, a i Australija kao zemlja mi izgleda jako zanimljivo, čini mi se da tamo ima puno toga lijepoga za vidjet. A u Ameriku zato jer želim vidjet da li je stvarno takva kakvom je vidim na filmovima. New York, Los Angeles, San Francisco, Chicago... itd.. sve bi to htjela vidjeti.. i Disneyland naravno. Tamo bi moj zvrkić uživao. Samo je pitanje da li ću ikad otići u te dvije zemlje jer me panika hvata od pomisli na avion.. a i letovi nisu baš kratki.. tako da do daljnjega samo sanjam o tome.. 


Eto odgovorila ja na pitanja.. i pošteno sam se raspisala.. dva dana već pišem ovaj post i pokušavam ga skratit, ali nekako  mi  ne ide.  Nadam se da će netko pročitat do kraja ili bar skrolat post do dijela kad trebam ja nekoga tagirat za ovu nagradu, ali pošto sam vidjela da su cure koje bi htjela tagirat već tagirane.. onda ja za ovu nagradu tagiram sve domaće blogerice koje do sad nisu bile tagirane. Eto.. svima vam dam ovu nagradu. :) 


Broj komentara: 5 :

  1. Ma samo ti piši...sve ide u staž ,blogerski naravno :-)
    Ovako mrvicu malo saznamo jedne o drugima,a nije ni to loše

    OdgovoriIzbriši
  2. Ovako možete jedino saznat da sam luda... hahhaha..

    OdgovoriIzbriši
  3. bojiš se aviona!!! skpi snage kako znaš i umiješ, jer nema ljepšeg od letjeti! da mogu, ja bi svugdj putovala svionom, ali zato nisam ljubitelj auta!

    OdgovoriIzbriši
  4. Ubiti se bojim visine.. pa samim tip od pomisli da sam negdje gore visoko me hvata panika.. više volim čvrsto tlo pod nogama..

    OdgovoriIzbriši
  5. Čestitam za nagrado! Prav zanimivi odgovori :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...