utorak, 21. rujna 2010.

NOTD: Zoya Savita + glossy tips

Eh moja Zoya, namučila me pošteno. Dvoumila sam se da li da ovaj post objavim ili ne jer sam se namučila lakirajući, čisteći i kasnije fotkajući.


Ovo je moj prvi matt lak pa dok sam ja skužila kako funkcionira i da ga se treba mazati brzinom munje i biti dosta pažljiv, zamuljala sam na nekim prstima sve okolo. Čistila sam to koliko sam mogla ali ako se negdje ipak vidi kakva ljubičasta mrlja, oprostit ćete mi.. jel da.. 


Dakle treba mazati brzo, biti pažljiv i neće biti problema, ali s obzirom da se prvi put susrećem sa matt lakom ja sam imala problema. Probala sam ih popravit koliko je išlo... čak mi je palo na pamet sve skinuti i opet lakirati ali lakirala sam ih sinoć i dok sam bila gotova sa svima već sam bila preumorna za skidanje laka i ponovno lakiranje. Pa sad tako je kako je. Drugi put će biti bolje.




Probala sam kondarati sa top coatom ali mi nije išlo. Ne znam zašto.. probala 2 različita top coata i neće i neće pa sam onda odlučila napraviti glossy tips i ajde barem sam zadovoljna kako je to ispalo. Sad ću prestat blebeltat a vi prosudite jel baš tako grozno kako ja pričam ili ipak dobijam prolaznu ocijenu.

Meni to sve nekako grbavo izgleda.  I molim zanemarite kožicu jer ju obično mažem nakon lakiranja a sad me bilo strah namazati da se ne bi slučajno lak počeo sjajiti, bilo me strah i ruke ići oprati. Znam da nisam normalna, ali baš su me neki strahovi uhvatili pa sam si sinoć pred spavanje razmišljala jesam li ja luda ili i druge cure tako kad namažu matte lak? 


Broj komentara: 11 :

  1. Čudovita je, vsekakor vredna truda. Dobra zamisel to s konicami=).

    OdgovoriIzbriši
  2. Ooo, Lalica, ovo ti je najbolja manikura do sad za moje oči! Faaantastično! Volim Savitu in glossy tip i stvarno mislim, da ti je 100% uspjelo! Mat lakovi znajo biti dive, slažem se, trebaš biti vrlo brza, moja prva manikura sa mat lakom bila je užasna. Al ovo je baš super! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. @KarenD thank you :)

    @colorfullbottle Hvala :)

    OdgovoriIzbriši
  4. @Ulmiel hvala ti puno, drago mi je da ti se sviđa :)

    OdgovoriIzbriši
  5. imas prolaznu ocjenu ;) a nemam fobije s mat lakovima, ako se pocnu sjajit nalakiram opet :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Kaj sam trebala paziti kad sam stavljala mat nadlak? Ups!
    Ma ja sam ga jednostavno stavljala!

    Meni se sviđa, posebno vrh!!a

    OdgovoriIzbriši
  7. @Lendoxia hvala :)

    @Ana ovo nije matt nadlak nego je baš lak matt. Matt nadlak još uvijek nemam pa ne znam jel se s njim treba biti ovako brz kao kad je u pitanju baš matt lak.

    OdgovoriIzbriši
  8. Genijalna boja i super manikura!!!

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...