četvrtak, 16. rujna 2010.

Classics 3D effect 58

Evo obećanog swatcha jednog od lakova iz Golden rose i Classics paketića. Ovo je Classics 3D, broj 58. 


Prvi sloj laka se malo teže maže jer je malo vodenast, ali je već s drugim slojem odličan i super prekriva. Pun je sitnog shimmera i flekija, čak mi se čini da ima i malo holo šljokica u sebi ali samo malo. 3D effect u njemu znači da mi nokat nakon mazanja ovog laka izgleda kao površina mjeseca, skroz grbavo. Čak i nakon debelog sloja Seche vite top coata osjetim grbe pod prstima, ali barem nigdje ne zapinje.


Danas ga imam na noktima dva i pol dana i malo se izlizao na vrhovima.Evo i jedna veća slika izbliza.Nema čega nema u ovom laku, mislim da su sve moguće shimmere, flekije i šljokice ubacili u njega, a to mu samo daje neku posebnu ljepotu. Ja sam zadovoljna, baš mi se sviđa.

A vama?Broj komentara: 11 :

 1. Meni se stvaaaaaaaarno sviđa!!!

  OdgovoriIzbriši
 2. Res je lep! Malo mi sliči na OPI Merry midnight :)

  OdgovoriIzbriši
 3. zanimljivo izgleda, prvi puta "čujem" za classics lakove...

  OdgovoriIzbriši
 4. Meni se bas ne sviđa. Al drukcije volim ljubicaste lakove ... cudno. :)

  OdgovoriIzbriši
 5. super je! voljim šljokice pa mi se sve takvu uglavnom sviđa! a šta ćeš dijete u duši

  a GR,joj užasni su! budi sretna da su ti odgovorili na mail i poslali to što jesu.
  ja sam ih prestala kontaktirat i sad idem direktno u zastupništvo. jednom sam zvala lika (prethodno mi nije odgovorio na mail) i pitala gdje imaju trgovinu u gradu, jer se po refanima više ne prodaju on me pošalje u vlašku, ja je pol propješaćim (cca 3 km) i dođem do broja 72 i tamo nema trgovine!!!! nakon toga nagovorim brata da me vozi u zastupništvo, jer su na najglupljoj mogućoj lokaciji i ispričam ženi koja radi tamo a ona "pa nemamo ta dućan preko godinu dana!" !!!!

  OdgovoriIzbriši
 6. Ana ne znam šta bi rekla, to govori sve o njima. Ako se nađe nešto negdje u nekoj trgovini kupit ali s njima osobno se ne treba petljat.

  OdgovoriIzbriši
 7. ma meni je mka ići tamo, ali kad ngdje nema tih svih stvari.

  jesi probala njihov nadlak za brzo sušenje? sigurno nije kao sasche vite ali je stvarno solidan!

  OdgovoriIzbriši
 8. Nisam, jer u Rijeci nigdje ne mogu nabaviti ove lakove, a njima se više ne bi petljala.

  Imam nekoliko top coat lakova, ali od kad sam probala Seche vite drugo ništa ne koristim. Oduševljena sam s tim da mi je lak u samo par minuta kompletno suh.

  OdgovoriIzbriši
 9. ovim treba 2,3 min duže. orsim ako se ne radi o laku koji je jako gumenast pa mu treba oko pla sata (inče bez tog nadlaka mu ne gne 3 sata). uspoređivala sam ih sa frendicom pa znam da je ovaj malo lošiji ali je i duplo jeftiniji, 27 kn.

  OdgovoriIzbriši
 10. A meni Seche sa ebaya košta manje od 50kn a vrijedi svake kune... i već više od mj dana ga koristim a tek se sad vidi u bočici da je korišten. Kad dođem na pola naručujem novi.

  OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...