srijeda, 8. rujna 2010.

NOTD: Zoya Charla

Ah Zoya! Divna Charla, lako se maže, odlično prekriva, ali za uslikati katastrofa. Ovaj lak sam kupila zbog swatcheva koji su plavi. Ako uguglate vidjet ćete i sami  da svuda izgleda plavo. Ali ovaj lak nije plav nego zelen. Plava mu je baza u kojoj prevladavaju zelene šljokice ili bolje da kažem zeleni flakies. Ne znam kako se flakies kaže na hrvatski. Uglavnom kao sitne ljuskice. Skužit ćete na što mislim. 


Lak je divan, predivan. Ali kao što sam već rekla za slikanje je koma. Izgleda zeleno, plavo zeleno, ali pod svjetlom ili slikanjem sa blicom mjenja izgled u plavo. Pa zato i svi swatchevi izgledaju tako kako izgledaju. Poprilično sam se namučila da ga uslikam da se barem malo vidi njegovo pravo lice, zeleno lice. I mislim da sam uspjela ali opet se ne vidi u punom sjaju kao uživo.Ovo je dosta realna slika, slikano u sjeni.A ovo je drugo Charlino lice koje se pojavljuje 
pod svjetlom ili kad slikate s blicem.
Lak sam namazala u 3 sloja.Broj komentara: 6 :

 1. ma vecina tirkinih lakova izgleda plavo ili barem plavije nego u stvarnosti, ali mislim da to ima veze s tim sto nase oko prepoznaje hrpu nijansi zelene, pa moguce da detektor u foticu nema tu mogucnost :)

  OdgovoriIzbriši
 2. o.O O! Nije plav? Zanimljivo ... sad cu ga stvarno kupiti, da vidim kakav je to deal. :D

  OdgovoriIzbriši
 3. Ovaj lak se uopće ne može riječima opisat, niti ga se može realno uslikat. Stvarno je poseban.

  OdgovoriIzbriši
 4. predivan lak i poznate mi muke po slikanju...jedan od najljepših lakova koje imam

  OdgovoriIzbriši
 5. Ja sam mislila, da je na slikama Ivanka. x) Jer sam oduvek mislila, da je Charla plava. :)

  OdgovoriIzbriši
 6. E to sam i ja mislila, zato sam i kupila Charlu koja je ubiti tirkizno zelena, a samo pod svjetlom ili slikano blicem izgleda plavo. U većini slučajeva je više zelena nego plava.

  OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...