srijeda, 15. rujna 2010.

Golden rose & Classics HAUL!!!

Ne znam kako da počnem ovaj post jer je u meni toliko različitih emocija pa ne znam jel bi ovaj post pisala sa pozitivnim ili negativnim prizvukom.


Uglavnom viđala sam na netu Golden rose swatcheve, prekrasnih holo i scale effect lakova. Ljubav na pri pogled. I počela sam se raspitivati gdje ih ima za kupiti, tražila, guglala i da ne otežem priču previše našla sam na netu zastupništvo za Hrvatsku i poslala im mail jer nigdje nisam mogla naći holo i scale lakove. Na moje čuđenje dobila sam odgovor drugi dan da oni tih lakova nemaju ali ako hoću da im pošaljem u mailu koje lakove bi htjela pa će mi ih oni probati nabaviti u Bosni. I tako ja pošaljem mail i čekam tjedan dana i odogovora nema. Pošaljem novi mail da pitam da li uspjeli nabavit lakove ili ne, a meni gospodin s kojim sam se mejlala kaže da su oni mene čekali. Ne kužim, šta ne bi bio red od njih da mi jave da su nabavili lakove i da se dogovorimo oko preuzimanja. No dobro. Dogovor je pao da će mi lakove poslati poštom jer ne mogu ja osobno doći po njih jer se oni nalaze u Zagrebu a ja sam tad bila na Krku. Čekam ja i čekam lakove, nema nikakvog maila da li su lakovi poslani ili ne a ja uskoro trebam ići doma u Rijeku. Nakon moja 3 maila dobivam odgovor da su lakovi njima vraćeni jer ih nitko nije htio podić i platit, a meni nit je poštar s tim lakovima dolazio na vrata niti sam dobila papir sa obavijesti da dođem po to u poštu. A poštar je svaki drugi dan dolazio i uredno mi donosio paketiće sa Ebay-a a o ovom paketiću ni riječi.


Vratila se ja doma u Rijeku, poslao meni taj gospodin ponovo lakove. Stigli su drugi dan kad me nije bilo doma, dočekao me papirić u sandučiću. Otišla sam u poštu po to i čim sam uzela pnu veliku kovertu u ruke osjetila sam smrad. Kako nisam mogla dočekat da vidim lakove odmah na cesti sam otvorila kovertu, gurnula sam ruku unutra dok se smrad širio još više i skoro sam se porezala. Jedan lak je bio razbijen, svi lakovi su bili uljepljeni. Ja sam se uz to što sam se skoro porezala i sva uljepila od tog laka, a to sve zato jer su poslali lakove u običnoj plastičnoj vrećici. Nikakve zaštite, ma ništa. Zaštitnu kovertu ne računam jer ona štiti od udaraca izvana, a lakovi su se u putu unutra u koverti sudarali jedni s drugima. Sreća u nesreći je to da se samo jedan lak razbio.


Jučer sam tom gospodinu poslala mail sa slikama i napisala što se dogodilo i dobila sam mail da njih nije briga što se taj lak razbio. Kažu oni su meni poklonili poštarinu, prodali mi lakove po nabavnoj cijeni u što sumnjam i to je to. Peru ruke od svega. Platila sam nešto što nisam dobila tj došlo je oštećeno, platila sam nešto što uopće nisam tražila a to su Classics lakovi. Dogovor je bio da će mi poslati holo i scale lakove marke Golden rose koje sam i tražila., a dobila sam 5 Golden rose scale effect lakove od kojih se jedan razbio, dobila sam jedan Golden rose lak sa šljokicama i srcima u sebi. Taj nit je scale nit je holo. I dobila sam 4 Classics 3D effect laka o kojima nikad nije bilo ni spomena. 


Lakovi su jako lijepi, daleko od toga da nisu ali mi je cijela ova situacija ostavila gorak okus u ustima.


U nastavku pogledajte slike mog nesretnog paketića.






Eto to je ta priča, ali ja ovdje sa Golden rose lakovima nisam završila. U sljedećem  postu možete vidjeti swatch jednog laka iz ovog paketića.







Broj komentara: 14 :

  1. Ne mogu da vjerujem, da niso htjeli povratiti stetu! Sram jih bilo! Stvarno steta za ovakvo lose iskustvo, nadam se, da se ti bar lakovi sviđaju i da bar oni nisu problematicni.

    OdgovoriIzbriši
  2. Škoda, da se je razbil in kakšen slab odnos do strank! :S

    Imaš pa vseeno veliko novih lepih lakov, tako da jih čimprej pokaži :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Baš sam se razočarala, ali probat ću ja nabaviti Golden rose lakove na neke druge načine. Prekrasni su mi njihovi holo lakovi da bi sad samo tako odustala.

    OdgovoriIzbriši
  4. Katastrofalan odnos. Nadam se, da će te u BIH dočekati svi ljepotani.

    OdgovoriIzbriši
  5. Ma nemam riječi, baš me ta cijela situacija ubila u pojam tako da sad kad pogledam lakove izazivaju gađenje u meni a ne oduševljenje, a toliko sam ih htjela i čekala i sanjala ih..

    OdgovoriIzbriši
  6. Strašno neprofesionalno :/
    Mogli su barem zamotati svaki lak zasebno u onaj papir s mjehurićima, sigurno se ništa ne bi razbilo. Naručivala sam nebrojeno puta tako s ebaya, kad se lijepo zapakira, nema šanse da se lakovima nešto dogodi.

    Još najgore od svega što to nisu lakovi koje si tražila. :/

    OdgovoriIzbriši
  7. Znam, meni iz Amerike dođu lakovi čitavi a iz Zagreba razbijeni. Da mi je to slao ne znam tko ne bi ništa rekla, nego firma koja se bavi prodajom lakova i kozmetike. Pošalju u običnoj plastičnoj vrećici i onda mi još kažu da ih baš briga što se lak razbio, kao nek budem sretna što sam uopće nešto dobila.

    OdgovoriIzbriši
  8. Prestrašno. Malo je reći neprofesionalno. Dobila? Pa nisi dobila, platila si... al eto, svega ima danas! Nadam se da ćeš uspjeti nabaviti lakove koje si htjela :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Platila sam da, ali po njihovoj priči ja trebam biti sretna što su oni meni te lakove nabavili, a ja ih to nisam ni tražila nego su se sami ponudili da mi ih nabave. Ja sam samo poslala mail sa upitom gdje se lakovi mogu kupiti jer ih nigdje ne mogu naći. Ma neprofesionalno totalno, da ne kažem nešto gore.

    OdgovoriIzbriši
  10. Koliko si ih platila? Ja sam u Bosni pa znam kako se cijene GR-a ovdje kreću recimo holo je 3 KM, kameleon 4 KM, ostali obični i ovi sa šoljicama i srcima su od 2-2,5 KM

    OdgovoriIzbriši
  11. Nemoj me zezat da tamo gdje si ti ima Golden rose holo lakova i to po 3 marke???

    Platila sam jedan lak 18kn, to bi bilo 4,50 KM i to mi je tip rekao da je nabavna cijena što mi je odmah bilo sumnjivo.

    OdgovoriIzbriši
  12. Draga Lalice, kod mene se prodaju Golden Rose lakovi na pijaci samo ne znam kakvi su ti koje ti trazis. Ja sam uvijek kupovala one najobicnije za 1,5KM. (http://www.goldenrose.com.tr/images/urunler/nails/nail_lacouers/with_protein.jpg)
    Pozdrav, Bebitza :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Hej Bebi, ja tražim ove http://www.goldenrose.com.tr/images/urunler/nails/nail_lacouers/holographic.jpg Negdje sam vidjela Golden rose isto holografske lakove ali su u malo drugačijoj bočici.

    A bilo bi super kad bi našla još ovih koji su u donjem redu na mojim slikama.

    Pozdrav :)))

    OdgovoriIzbriši
  14. Bas cu pogledati ima li tih pa cu ti javiti cijenu :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...