četvrtak, 1. kolovoza 2013.

Kiko 336 Electric blue & Born pretty store glitters

Hello drage moje, u današnjem postu ću vam pokazati moj ultimativni hit ljeta što se tiče lakova, a možda i općenito jer nemam pojma kad sam neki lak ovoliko nosila. Famozni plavac Kiko 336 Electric blue koji je u mojoj kolekciji zahvaljujući mojoj dragoj 5rich :*. Ovo je ujedno i moj prvi Kiko lak. 

Dugo sam ga željela jer sam slinila i slinila nad hrpom swatcheva i nije me ni malo razočarao kad mi je došao u ruke. U biti jedna sitnica me malo šokirala, a to je da je na grlu bočice i po unutrašnjoj strani čepa bio neonsko narančast. Uopće ne želim razmišljat kako se to dogodilo jer mi se od otvaranja lakova diže kosa na glavi i naživciram se bez veze, a ne mogu utjecat na to. 

Formula mu je ok, četkica je mrvicu šira od klasičnih četkica, ali je prvi vrhu ravno rezana. Lijepo se maže i prekriva nokat u dva sloja. Boja je na suncu i umjetnom svjetlu nešto svijetlija nego u hladu iako se na slikama ta razlika baš i ne kuži. 


Slikano u hladu

Slikano na umjetnom svijetlu

Ovog ljepotana sam uredila sa šljokicama u listićima* koje su mi stigle sa Born pretty store na recenziju. Vjerojatno ste već primjetile da sam se navukla na ove šljokice i želim ih u svim veličinama, oblicima i bojama. :D


Šljokice su potpuno okrugle i dolaze u pakiranju od 12 malih posudica (cca 5g) u 12 različitih boja. Cijena je 7.60$, a možete ih naći na ovom linku (poštarina je besplatna). Ja sam se najviše veselila crnim i bijelim šljokicama, poslije toga srebrnim i zlatnim, ali njih sam već imala u nekim drugim oblicima pa mi nije bilo toliko bitno, ali nažalost nešto se sprćkalo prilikom slanja pa mi je paketić došao baš bez crnih i bijelih šljokica. :( Daisy je bila ljubazna kao i uvijek pa je rekla da će ispraviti tu grešku prilikom sljedeće pošiljke tako da se veselim da ću ipak imati ono što sam najviše i željela. 


Sve se šljokice presijavaju na svoj način, ali meni su pažnju privukle srebrne koje se kao i zlatne presijavaju u duginim bojama i nisu prozirne kao ostale, a savršeno odgovaraju plavoj podlozi. 

 


Nakon što sam ih poslagala na još vlažan lak, stavila sam Konad top coat (kojem mjehurići nisu odoljeli i morali su se pojavit grrrrrr) jer bilo koji drugi top coat osim njega ima tendenciju razmazivanja laka po šljokicama pa to onda baš i ne izgleda lijepo. 

Ukoliko i vi poželite imati ove šljokice ne zaboravite iskoristiti i moj kod AML91 za 10% popusta. 








*Pr uzorak 

4 komentara :

  1. Predivna nijansa, ne mogu je se nagledat... :)

    OdgovoriIzbriši
  2. preprepredivna nijansa i manikura!! *.*
    još nisam isprobala Kikače a za oko mi je zapeo ovaj i onaj 389 :)

    OdgovoriIzbriši
  3. isuse, isuse, isuse(:D) prekrasan je, a i manikura također :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...