srijeda, 13. ožujka 2013.

Moment lakovi - mini recenzija + swatch

Prije nekoliko dana sam u Offertissimi kupila dva Moment laka. Mislim da su mi to prvi lakovi koje sam tamo kupila i ostala sam ugodno iznenađena. Deklariram se kao lakoholičarski snob, rijetko se odlučujem na kupnju lakova na štandovima i kod Kineza i u pravilu imam predrasude prema takvim lakovima. Naravno, Gabrini, Flormar i Rapsodi su mi djelomično srušili predrasude, a i Moment lakovi su na dobrom putu. No, još se nisam uspjela natjerati da probam Yolizul ( a možda stvarno griješim :D).
Da se vratim na temu, kupila sam nijansu br 16 koju ću vam pokazati nekom drugom prilikom, te nijansu Moda 4 koju ćete vidjeti danas. Cijena im je 9 kn, a imaju 10 mililitara. Četkica je neloša, tanka i srednje duljine, meni bolja od Essence četkice. Obje nijanse laka nemaju baš najbolju teksturu, no sa dva ili tri tanja sloja izgledaju sasvim pristojno. Nijansu 16 sam nosila 2 dana bez top coata prije nego li se oštetila, a danas sam nalakirala Moda 4, pa o njegovoj trajnosti još ne mogu suditi. Meni ovi lakovi strahovito smrde (u rangu smrada Farmasi lakova), pa ih moram lakirati uz otvoren prozor ako želim izbjeći glavobolju.
U Offertissimi imaju dvadesetak nijansi i vjerujem da ću kupiti još koju. Ovi lakovi me nisu oduševili i oborili s nogu, ne mogu parirati mojim omiljenim Essie lakovima, niti  lakovima višeg drogerijskog i parfumerijskog ranga, ali su definitivno best buy za 9 kn. Kad bih morala birati između Essence, S-HE i Moment, izabrala bih Moment.
Nijansa Moda 4 je prekrasna kremasta taupe nijansa, koja će pristajati svim podtonovima kože. Za potpuno prekrivanje će vam trebati 2 deblja ili 3 tanja sloja. I bez top coata se prilično brzo suši.

Jeste isprobali Moment lakove?





Broj komentara: 12 :

  1. Nisam isprobala, ali ću sigurno sljedeći put kad navratim u Offertissimu kojeg "pokupiti". Možda čak i ovog malca, krasan je!

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja sam glitere uzima u Offertisimi i super su mi s tim da mora biti dobra podloga. Po ove idem sutra :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja sam nedavno kupila jedan da isprobam (plavi) i ugodno se iznenadila, pogotovo sa trajnošću laka na noktima.

    OdgovoriIzbriši
  4. Nemam te,ali imam jedan crveni lak iz ofertisime koji je star 7 godina i jos se nije zgrudao ni osusio ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. I ja sam baš kupila Moment lak u Offertisimi, mislim da je takva neka nijansa, ako ne i ista.. nisam sigurna i još ga nisam isprobala. Ali tebi krasno izgleda.

    OdgovoriIzbriši
  6. imam par moment lakića, ali ih još nisam koristila :/ a yolizul bezbojni lak je izvrstan kao top coat! savršeno drži sve cirkončiće, zakovice, biseriće... itd. nema teorije da išta ispadne! preporučujem! :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Predivna boja! :) Mislim da ovih kod nas nema :/

    OdgovoriIzbriši
  8. moram priznati da nemam ni jedan lak iz offertissime ali mislim da ću sad obratiti pažnju na njih :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Imam istu nijansu i samo ta mi se svidjela jer ih je kod nas ostalo jako malo..sve su cure probrale, a ja malo zakasnila

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...