utorak, 31. siječnja 2012.

Day 4: Green nails

Dan četvrti; zeleni nokti. Ovdje nije bilo ni malo muke oko izbora, znala sam da će to biti Zoya Ivanka. Oni koji me malo bolje poznaju ili duže prate znaju da ja ne volim baš zelene lakove i da onaj zeleni koji dospije na moje notke mora stvarno biti poseban. Ima li koji posebniji zeleni lak od Zoya Ivanke, a da to nije China glaze Emerald sparkle (kojeg još nemam, ali jednog dana)? Mislim da nema.




O aplikaciji ne moram ništa govoriti, savršena je. S dva sloja totalno prekrivanje. Samo se Ivanka malo posvađala sa Poshe top coatom pa sam ujutro (sinoć sam ga nalakirala) već imala lagano izlizane vrhove zato sam prije slikanja dodala još jedan sloj da to prekrijem.




S obzirom da sam imala jednu narudžbu za prsten upravo sa Ivankom nisam mogla ne iskoristit ovu priliku i poslikat zajedno i prsten i nokte. Totalno sam očarana kako Ivanka izgleda i ne znam zašto mi je trebalo nešto više od godine dana od kad sam ju kupila da ju stavim na nokte.


Ne mogu se nagledat ni noktiju ni prstena, definitivno moram napraviti jedan i za sebe i što češće nositi Ivanku jer je stvarno šteta da ovakva ljepotica čami u kutiji i skuplja prašinu.

Kako se vama sviđa današnji zeleni dan?





Broj komentara: 28 :

  1. bas je lijep :) ni ja nisam ljubitelj zelenih lakova,vise preferiram plave ali je ovaj stvarno lijep :D

    OdgovoriIzbriši
  2. ajme Ivanka <3 <3

    btw, ODLIČAN novi blog dizajn!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala i hvala :)
      Baš mi je drago da ti se sviđa novi dizajn bloga.

      Izbriši
  3. Inače volim zelenu boju, pa mi je ovaj lak SAVRŠEN! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovaj lak je savršen i onome tko ne voli zelenu ;)

      Izbriši
  4. iman ravno 1 zeleni i to od essence multi dimension i obozavam ga, dosta je slican ovom zoya lakicu, a ovaj izgleda divno i na noktima i kao prsten

    OdgovoriIzbriši
  5. Odličan je, prsten mi se posebno sviđa.

    OdgovoriIzbriši
  6. Predivan je!
    Primetila sam u jednom od starijih postova da komentarises cenu "Olivia" lakova. U Srbiji kostaju 50 din odnosno 3,5 kuna pa ako imas koga,da ti dobavi...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :)

      Ako i nađem nekoga da mi ih nabavi mislim da bi me puno došlo prebacivanje novaca na račun u drugoj dražavi tako da radije kupim ovdje, a još i poštarina. Ne ispalti se baš.

      Izbriši
  7. nemam riječi... najljepši lak koji sam ikad vidjela :)

    OdgovoriIzbriši
  8. AAA, predivan je lak, odmah ga upisujem na wish listu, prsten predivan, nokti savršeni, definitivno ga trebaš češće nositi, predivno ti stoji :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Divan je i divno ti stoji... mislim da bi stvarno trebala dati priliku zelenim lakovima... možda ti se na kraju i svide ;))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :)

      Nije da ja nisam dala priliku zelenim lakova, samo što mi se rijetki od njih sviđaju. Isto je i sa žutim, narančastim i crvenim lakovima. Nemam ništa protiv njih, ali mi je teško naći neki koji mi se baš toliko sviđa da bi ga nosila.

      Izbriši
  10. Prekrašan lak, a i prsten mi je savrsen ;)
    jako mi se svidja kako ti stoji zeleno, steta je imat Ivanku, a ne koristit je :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala cujice moja :*

      Sad će proljeće još malo pa će bit prilike za nošenje Ivanke.

      Izbriši
  11. Gorgeous colour! Your challenge posts are so cool :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Imaš Sigminog Bunnya u pozadini!!! Predivno! Big ljak za novi izgled bloga i za prsten!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A još se mislim na što me podsjeća ova pozadina. :D

      Hvala draga :)

      Izbriši
  13. Draga moja imam samo riječi hvale za tvoje pisanje, izgled bloga, recenzije, noktiće, kolekciju lakića... Od kako sam otkrila ovaj blog i pročitala sve članke od početka do kraja, svaki dan čim upalim komp gledam dal ima šta novo. Oduševljena sam prstenčićima. So cute :)
    Vidim da je kalup kupljen, al zanima me od čeg su okeca tj kamenčići (pretpostavljam da ih bojaš lakom). Ajd molim te otkrij mi tajnu.
    Još jednom BRAVO za blog
    Pusa

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno za divan komentar :)
      Sva sam se zacrvenila :shy:

      Kamenčići od prstena su od stakla, ali s obzirom da prstene prodajem, a neke osobe su me ispitivale kako i što radim i onda počele kopirati odlučila sam da više ništa o prstenima neću govoriti jer sam nezaposlena i nikako da nađem posao, a imam malo dijete i ovo mi je jedini izvor prihoda; tako da oprostite, ali ništa više ne mogu reći. Ukoliko vam se prsten sviđa možete njega, a i druge prstene koje izrađujem pogledai ovdje: http://www.facebook.com/Blingsforfun i slobodno naručiti ako želite. ;)

      Izbriši
    2. A dobro...nisam mislila ništa loše. Imam jako puno lakova i obožavam nakit pa sam mislila nešto napravit sebi za dušu. Imam jako puno hobija i radim svašta od šivanja do mozaika. Koristim stare stvari da napravim nešto novo. Samo da si skratim dane (i ja sam nezaposlena). Voljela bih imat nešto novo, nešto od vaših radova, al si na žalost ne mogu to priuštiti. Poštujem vašu odluku i želim vam sreću i uspjeh u daljnjem radu.

      Izbriši
  14. Savršena boja! Inače padam na zelene lakove i imam ih dosta u kolekciji, ali ovakvog ljepotana nemam. Jel ima kod nas gdje za kupiti ili samo online?

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...