ponedjeljak, 30. siječnja 2012.

Day 3: Yellow nails

Dan treći, vrijeme za žuti fail… ovaj… žute nokte. Žuta me namučila i to pošteno namučila. Nakon treće runde nisam imala više snage za borbu i predala sam se, sad što je tu je. 

Prvo je bio problem koji žuti lak odabrati jer kao i narančastih tako ni žutih nemam baš previše. Prvi izbor je bio Beauty UK Yellow Peril koji ima katastrofa forumulu, četkicu kao metlu i koliko god sam se trudila grozno je izgledao. Skinula sam njega i krenula na drugi žuti, neki stari S-he koji je žut kao žumanjak pa mi se nije sviđao pa sam skinula i njega. Onda sam se sjetila Essence Cute as hell kolekcije, ali nisam bila sigurna da li imam žuti lak iz ove LE ili ne pa sam prekopavala kutije sa lakovima. Ipak sam ga našla, ali pogađate; u zadnjoj kutiji.



Naughty but nice je baš kao što mu i ime kaže. Naughty je što je tiče aplikacije, ali je nice što se tiče boje. Iako sam ga nanijela totalno failovito bilo mi je već dosta i nije bilo šanse da ga idem skidat i ponovo ga lakirat jer niti jedan drugi lak nije dolazio u obzir zato jer drugog žutog nije bilo.


Pokušala sam ga makar malo spasit sa Golden rose plavim crakle lakom broj 09, ali ni to nije ispalo kako treba. Predajem se totalno i prelazim dalje na zeleni lak.


Broj komentara: 37 :

  1. Zašto nisi uzela My Yellow Fellow i uradila neki Konad preko?
    Meni je i ovako lijepo, pogotovo sam žuti, tako da ne vidim zašto si nezadovoljna ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. My yellow fellow sam već swatchala pa mi bilo glupo ponavljat ga.
      Što se faila tiče pogledaj kažiprst pa ga možda skužiš. ;)

      Izbriši
  2. baš je lijepa boja! kad vidim koliko sam preslatkih LE kolekcija propustila jer me lakomanija uhvatila tek nedavno... kmeeee! srce mi se cepa! :) u svakom slučaju, jako lijepa žuta!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :)

      I bez brige bit će još puno slatkih LE. Ako te tješi i ja sam propustila ovu kolekciju, ali ju je Essence ponovio (tj. DM.) pa sam uspjela ulovit ono što sam propustila ;)

      Izbriši
  3. Oo, ma daj, kombinacija je odlična! <3 POdsjeća me na jeans hlače i žutu majicu, lijep sunćan dan i kafu vani sa prijateljema. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga :)
      Lijepa ti je asocijacija :)

      Izbriši
  4. nije fail! svedska zastava :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Meni pa je kombinacija rumenega laka in modrega crackle laka prečudovita.

    OdgovoriIzbriši
  6. Meni se sviđa lak sam, a i kombinacija je super, pa ti ces posludit dok ne dođeš na svoje boje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Već sam luda hehe.. još zeleni i dolazim na svoje. :D

      Izbriši
  7. Ma meni je ova manikura skroz ok! Ne znam što ti hoćeš. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A ja bi da je to savršeno, ali pošto ni ja nisam savršena ne može biti ni ovo. :D

      Izbriši
  8. Meni je ovo preodlično! Uopće ne vidim nikakve spomenute failove... Predobro izgleda! Predivna žuta !

    OdgovoriIzbriši
  9. joj ta je kolekcija koma za mazanje...kombinacija s plavim je pun pogodak!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Je, dosta su rijetki lakovi iz ove kolekcije.

      Izbriši
  10. Ma ti si perfekcionista, ovo je sjajno ispalo :)

    OdgovoriIzbriši
  11. aj si za dan 3 imam pripremljeno od claire's sunshine, eventualno o.p.i. need sunglasses? aliuopće ti nije loša ova kombinacija, malo je mladenačkija no obično.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da će ovo bit super kombinacija za ljeto, uvijek sam voljela kombinaciju žute i plave.

      Izbriši
  12. Meni je ljepše bilo bez ičega preko... lijepa žuta boja, ali stvarno, grozna aplikacija. preproziran je i prerijedak pa curi, kad god ga lakiram imam osjećaj da pokušavam nalakirati nokte vodenom bojom xD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dobro si opisala forumulu ovog laka, baš kao vodene bojice. :D

      Izbriši
  13. :yawn: dosadna si sa tim failovima ^_^ , ovo super izgleda i samo i s crackleom :) moras se samo naviknut na boju

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahhahaa... ma nije da se ja moram naviknut na boju. Volim ja ovakve nježne žute boje samo je problem sa žutim lakovima kao i sa bijelim formula lakova jer je jako teški naći neki da je boja divna, a da je formula dobra i da ne zadaje probleme prilikom aplikacije.

      Izbriši
  14. odlicna kombinacija!!!:D nego mi reci samo ovaj GR graffiti kad namazes jer ti da tako kazem ne rastvori lak ispod (bude svetliji nego na ostalim mestima) jer sam ja uzela neki crackle nije los ali mi nekako rastvori lak ispod pa bude bas svetlija boja ....???

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :)

      Nisam baš sigurna da shvaćam što želiš reći. Možda misliš na to da kad staviš crackle lak da ti onaj lak od ispod izgleda svjetliji? Mislim da je to samo optička varka pogotovo ako staviš neki tamniji crackle onda automatski ovaj lak u kombinaciji sa nekim tamnijim izgleda svjetlije.

      Izbriši
    2. jeste,na to sam mislila nego sam sva konfuzna pa nisam lepo napisala ...ali rastvori mi lak ispod bas cu ti postaviti sliku...mozda je do ovog laka nije GR :( a koliko ti traje na noktima GR?

      Izbriši
    3. Nemam pojma jer sam ga ovo prvi put stavila, a i odmah sam ga skinula jer sam išla lakirat zeleni lak.

      Izbriši
  15. Meni ovo izgleda super, imam taj zuti i ne volim ga bas al na tebi dobro stoji; plus sa plavim crackle-om je odlicna kombinacija.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. by junona...

      nisam baš fan žute iako ova lijepo izgleda :)
      nego sam došla pohvaliti tvoj blog :)
      jako mi se sviđa novi dizajn bloga :) :)


      ps. veliki sam fan mašni, a da napraviš neku manikuru sa mašnicama? :) :D

      Izbriši
  16. I like the combo of this with the blue! So pretty :)

    OdgovoriIzbriši
  17. svida mi se ova zuta sama,, mozda cak vise nego s plavim preko,, famoznoo,, :)

    OdgovoriIzbriši
  18. Kao prvo, blog ti je fantastican ;) Kao drugo, ja obozavam ovaj lak, i kao da ne pricamo o istom. Moj je gust, prelako se maze, pokriva divno u dva sloja i kao da je za mrvu bledji. Uglavnom, divan :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...