subota, 22. siječnja 2011.

E.l.f. Punk purple

Neću puno pričati, ali malo ipak moram. U postu o blog nagradama sam vam otkrila da sam vaga po horoskopu i da sam užasno neodlučna. E pa toliko sam se premišljala o sadržaju ovog posta da se ne može izbrojati na prste obje ruke. Ubila sam samu sebe u pojam premišljajući se i onda se dogodi čudo i ugledam ovog ljepotana nedavno kupljenog kako viri iz ladice. 


Ne znam zašto ovaj lak u nazivu ima "Purple" kad nit je ljubičasti, a i ne bi rekla da u sebi ima nešto ljubičasto. Prije mi vuče na neku tamniju ciklamastu boju nego ljubičastu, ali ja često znam pogriješit u tome pa najbolje da vam pokažem slike pa prosudite sami. 


2 sloja + Poshe top coat

U dva sloja odlično prekrivanje, nikakvih problema sa lakiranjem nisam imala. Iako mi je ovaj lak prekrasan i baš se nekako dobro osjećam s njim na noktima, čujem ga kako mi viče: Konadiraj me... Iako u zadnje vrijeme nisam baš na "ti" sa Konadiranjem, mislim nisam nikad ni bila, ali mi se dogodi tu i tamo koji svijetli trenutak. Probat ću sutra nešto smislit, ubiti imam već ideju pa ću ju probat provest u djelo, a ako ispadne dobro i pokažem vam.


Broj komentara: 10 :

  1. Tudi sama ne vidim vijolične v tem lako, očitno sem tudi jaz slepa =).
    Komaj čakam da vidim slike s konadom, zagotovo bodo lepe =)

    OdgovoriIzbriši
  2. da boja u svakom slučaju nije purpl, ja više volim smeđe nijense. Ova boja ipak pripada mladima, valjda

    OdgovoriIzbriši
  3. Lak je divan, ali baš kao što kažeš nema veze s ljubičastim!

    OdgovoriIzbriši
  4. taman htjedoh pitat kakve veze ovo ima s ljubicastom :) sad cekam da vidim sto ces nalijepit gore :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Boja mi se bas svidja,nisam probala Elf lakove,ali izgleda da ce morati da ispravim tu gresku:)

    OdgovoriIzbriši
  6. Hvala vam cure :)

    Kao i vama ni meni nije jasno što ova boja ima sa ljubičastom, ali primjetila da njihovi lakovi nemaju veze sa stvarnošću. One boje koje su na njihovoj stranici uopće ne odgovaraju stvarnim bojama lakova.

    OdgovoriIzbriši
  7. Wow, super boja! Malo me iznenadila, nisam znala da volim i ovakve. :D Imate elf u Hrvatskoj ili kupuješ na internetu?

    OdgovoriIzbriši
  8. @Ulmiel hvala :)
    Nemamo E.l.f. i moramo ga kupovat na internetu, ali ovaj lak i još 2 E.l.f.-ova sam kupila na Forumu.hr. To su mi prvi njihovi lakovi i morat ću kupit još koji samo treba pazit jer slike na njihovoj stranici ne odgovaraju bojama u stvarnosti.

    OdgovoriIzbriši
  9. da ljubičasta... to je neki daltonist odredija ime :-p

    OdgovoriIzbriši
  10. Ja volim njihove lakove i za ova tri koja sam kupila ne mogu baš reći da je velika razlika, ali uvijek mi je drago vidjeti ovako "uživo" boju. Ali ni meni nije jasno u kojem svemiru je ovo ljubičasto?!+

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...