utorak, 18. siječnja 2011.

Blog award X3

Uh od kud da krenem, a da se sva ne spetljam. 
Inače ovakvi postovi o blog nagradama su mi malo teški. Prvo što ne znam s čime sam ja to zaslužila, ali valjda nešto dobro radim. Kao drugo što obično treba napisati nešto o sebi, a ja to ne volim i ne znam kako pričat o sebi i onda se prisilim da nešto napišem i onda se raspišem i napišem i šta treba i šta ne treba. 


Nagrada broj 1.
Za nove blogere i one koji nemaju puno sljedbenika.


Pravila su: Postaj o ovoj nagradi i kopiraj pravila. Linkaj osobu od koje si dobila nagradu. Izaberi 3-5 novih blogera i linkaj i njih. Ostavi im komentar na blogu da znaju da su osvojili nagradu i nemoj tagirat blogove sa 300..400.. 500.. sljedbenika.. 


Dakle.. ovu nagradu sam dobila od Nails wanted - Stickers pa hvala ti draga very much! :)


Sad bi ja trebala izabrati novih 3-5 blogera.. 


Tropical Storm - nije nova u blog svijetu, ali ima novi blog i nema puno sljedbenika pa zato Tropi ova nagrada.. 
Maybe s New start- isto kao i Tropi nije nova u blog svijetu, ali ima novi blogić o svemu i svačemu zanimljivom pa bacite oko.. ;)
Art drops- blog i nije tako novi ali sam ga ja otkrila nedavno i oduševila se kako Tatjana ima divne kreativne ruke i sve što dotakne pretvori u zlato.. od starih stvari napravi čudo.. Svakako pogledajte njen blog.
Dijete u svemiru- još jedan kreativni blog. Darija ima ideje da vam pamet stane.. i baš sam se iznenadila kad sam otkrila njen blog jer je sjećam iz viđenja iz osnovne škole kad sam živjela u Kumrovcu.. Pogledajte njene anđele, medeke i ostale divne stvarčice koje radi.. 


Eto od 3-5 ja sam izabrala 4 bloga, znam da nisu baš vezani za nokte i lakove, ali volim ja i druge stvari osim lakova pa sam zato sretna jer sam otkrila ove blogove i sad sam s ovom nagradom dobila priliku da ih podijelim i s vama.


Nagrada broj 2.






Dobila sam ju od Ulmiel i Nail Crazy.
Hvala vam drage moje.. :)


A sad pravila:
1. Zahvali i linkaj osobu koja ti je dala nagradu.
2. Napiši 7 stvari o sebi.
3. Daj ovu nagradu 15 nedavno otkrivenih blogova.
4. Nagrađenima reci da su osvojili nagradu.


Zahvalila i linkala jesam. 
Sad 7 stvari o meni.. uh ovo će biti teško.


1. Kao što sam gore spomenula kad sam tagirala Darijin blog, živjela sam u Kumrovcu. Titovom rodnom mjestu i to 9 godina. Inače sam rođena u Vukovaru i zbog rata sam bila prisiljena otići i tako me je život doveo do Kumrovca. 9 nezaboravnih godina sam tamo provela.

2. Volim čitati knjige i da se nadovežem na broj 1. Zadnja knjiga koju sam pročitala je "Hotel Zagorje" od Ivane Simić Bodrožić koja je isto tako iz Vukovara i živjela je u Kumrovcu u istom smještaju kao i ja pa mi je bilo jako zanimljivo pročitati knjigu i prisjetiti svih tih godina provedenih tamo. Svakako vam preporučam da pročitate njenu knjigu, a uskoro će se početi i film snimati po knjizi i jedva čekam da ga vidim.


3. Užasno sam nestrpljiva i neodlučna. Pošto sam vaga u horoskopu užasno teško se odlučujem oko nekih stvari. Iako ne vjerujem baš u horoskope, ovo je baš nešto karakteristično za vage i za mene. Kad napokon izvažem nešto i odlučim se.. ne mogu dočekat to realiziram.. kupim.. što već.


4. Picajzla sam.. oko nekih stvari.. dok sam oko drugih totalno flegmatična i baš me briga. Ah vaga.. tko će znati jesam li picajzla ili flegmatična.. ne mogu se odlučit. 


5. Mrzim peglanje, ali ono MRZIM. Kad moram peglati odgađam to danima, a hrpa se povećava i povećava i kad mi ponestane mjesta za skrivanje neopeglanog uhvatim se toga i riješim sve u jednom danu i onda opet sve ispočetka. Grrrrr..


6. Živcira me to što od poroda imam nekih kilograma viška koji me užasno smetaju i živciram sama sebe što stalno sebi i drugima lažem kako ću poduzet nešto po tom pitanju, a stalno to odgađam od ponedjeljka do ponedjeljka. I što kad se napokon natjeram da se pokrenem po tom pitanju, brzo odustanem kad se rezultati ne pokazuju onako brzo kako bi ja htjela.


7. Ovaj broj sedam sam napisala nekoliko puta i pobrisala. Rekla sam da mi je teško pisati o sebi. Evo jedna stvar o mom mužu. I on je vaga u horoskopu i u subotu smo se dogovarali kud ćemo na izlet u nedjelju. On je htio u Istru, ja sam htjela u Gorski kotar, nakraju se nismo mogli dogovorit kud ćemo i nismo nikud ni otišli. Sljedeći put ćemo se počet dogovarat tjedan, a ne dan ranije. 


Eto to je bilo 7 stvari o meni.. i sad bi ja trebala linkat 15 blogova koje sam nedavno otkrila. Čovječe.. 15. Pa tko je pisao ova pravila. Nema šanse da sad izaberem 15 blogova, pa toliko sam se namučila dok sam i gornjih 4 izabrala.. već više od pola sata pišem ovaj post i zato ovu nagradu dajem i gornjim blogovima koje sam tagirala za prvu nagradu i svim mojim sljedbenicima koji imaju manje od 100-200 sljedbenika. Pa ako ovo čitate i pratite moj blog i na svom blogu nemate više od 200 ljudi koji vas prate, nagrada je vaša. 





Broj komentara: 13 :

  1. Aha, ja nist ne kuzim ali kuzim da imam manje od 200 sljedbenika i da sam tvoj sljedbenik - jeeel to znaci da sam i ja dobila nagradu? :D Ako nisam, unaprijed se ispricavam... :D I jel ja sad moram napisat isto ovakav post? :dumnass:

    OdgovoriIzbriši
  2. @Simply to upravo to znači.. imaš nagradu od mene. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Simply pricekaj do sutra jer kad sam pročitala pravila ti si mi prva pala na pamet, tako da ti ju sutra službeno urucujem.

    Lalice zahvaljujem ti ! Sad ću definitivno procitat Hotel Zagorje jer si tko zna koja ga već hvali.

    OdgovoriIzbriši
  4. Draga Lalica, hvala na nagradi! Baš si me obradovala onim komentarom!
    A sad treba sve ono napisati, uf...još baš nisam ni skužila sve, ali dobro :)) Hvala! :))

    OdgovoriIzbriši
  5. @Draga Darija zaslužila si ti i više od ove dvije nagrade koje sam ti dala :)

    OdgovoriIzbriši
  6. čestitam na nagradama :-)
    sviđa mi se ovih 6 stvari koje si priznala o sebi... a 7-a me nasmijala :-)
    a šta da ti kažem, ja škorpija, dragi jarac pa se ne uspijemo svaki put dogovorit a di ćete vi vage ;-)

    OdgovoriIzbriši
  7. @NC joj da ti nas dva vidiš... kupujemo kutnu garnituru već dugo i nikako da ju kupimo... vidjeli smo jednu koja nam se sviđa i ako nismo 5 puta bili u salonu i obilazili oko nje i hoćemo ili nećemo.. nikako se odlučit.. i danas sam mm-a poslala neku ju ode naručit. Još me zove da ima u nekoj drugoj boji od one koju smo planirali i tu je uzeo i ja sad nemam pojma kako će ta garnitura izgledat i baš me briga jer mi se već na vrh glave popela.

    OdgovoriIzbriši
  8. hi darling,
    zbog nekih zajedničkih stvari a i zbog toga što sam se prepoznala u onome "mrzim peglanje" :P....ukratko ,sljedbenik sam:))....
    M..

    OdgovoriIzbriši
  9. Čestitam na nagradi :)
    ako Vas zanima šminkanje posjetite moj blog :)
    Pozdrav

    OdgovoriIzbriši
  10. Ja u nekoj gužvi,nisam ti stigla čestitati za nagradu,a niti zahvaliti!Sram me budi!
    Pozdrav,
    Tanja!

    OdgovoriIzbriši
  11. sad moram pisati ajajajjjjjjjjjjjjj!!!!

    OdgovoriIzbriši
  12. sad moram pisati ajajajjjjjjjjjjjjj!!!!

    OdgovoriIzbriši
  13. Draga Lalica, hvala na nagradi! Baš si me obradovala onim komentarom!
    A sad treba sve ono napisati, uf...još baš nisam ni skužila sve, ali dobro :)) Hvala! :))

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...