utorak, 18. veljače 2014.

Dupe alert: Golden Rose Holiday 58 & BarryM Textured Nail Effect 309 Purple Countess

Hello! 

Živa sam :D Nemam inspiracije za postove jer je kod mene došlo do nekog zasićenja, jednostavno me više ništa što mi je dostupno ne oduševljava u dovoljnoj mjeri da bih kupila. Ono što me oduševljava je ili trenutno preskupo ili nikako ne mogu do toga. Nadam se da će me proći skoro.

Nedavno me razveselio jedan BarryM. pjeskić s Pink panda online dućana. Na prvi me pogled podsjetio na Golden Rose Holiday 58 i oko me opet nije prevarilo. Identični su. I jedan i drugi prekrivaju u jednom sloju, no za hrapavi efekt su potrebna dva sloja, suše se jednako dugo, bolje rečeno kratko, u oba je ljubičasta baza puna zlatnog i ciklama shimmera, oba pod umjetnim svjetlom poprimaju neku bakrenu notu zbog refleksije zlatnih čestica. Trajnost im je također ista, karakteristična za pjeskiće, i po nekoliko dana bez nadlaka. Ukratko, ista formula u dvije bočice. Možda Golden Rose ima za milimetar širu četkicu, no i BarryM četkica jest dobra i uz malo vještine nije potrebno nikakvo popravljanje. 

A sad, slike :D


BarryM. lakove možete kupiti na spomenutom PinkPanda online dućanu po cijeni od 43,95 kn za 10 ml. Golden Rose možete kupiti u Golden Rose dućanima u Zagrebu, Rijeci, štandovima po trgovačkim centrima te po koje kakvim lokalnim dućanima koji drže njihove proizvode po cijeni od oko 35 kn za 11,3 ml.


3 komentara :

  1. Identicni su :D Mislim da je ovo daleko najistiji dupe koji sam ikada vidjela bilo da je rijec o ruzevima, rumenilima, sjenilima, lakovima...

    OdgovoriIzbriši
  2. Zaista jesu. Hodala sam par dana s ta dva laka na noktima i nitko nije primijetio da imam dva laka.

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...