subota, 11. siječnja 2014.

Kiko Sugar Mat set

Hello drage moje!

Sad kad su svi blagdani koji su trebali proći prošli, vrijeme je za nove postove. Za prvi post u ovoj godini odlučila sam vam pokazati trenutno najdraži dio moje kolekcije s kojim sam se počastila za Božić, a radi se o Kiko Sugar mat setu od 8 lakova. Kad sam ga prvi put vidjela znala sam da ga moram imati kako god znam i umijem jer moja opsesija pjeskićima ne posustaje, a ovo je valjda prvi set u povijesti setova koji mi se cijeli sviđa. I tako došla prilika da odem u Trst u kojem nikad nisam bila, što je sramota s obzirom gdje živim. :D Noge su mi otpale dok nisam našla Kiko store, ali ipak sam ga našla i kao šećer na kraju ulovim ovaj set po sniženoj cijeni od 14 eura dok inače košta 20 eura. 

Sad slijedi spam slikama. :D


Kao što sam već rekla, u setu se dobije 8 lakova. Svaki sadrži 11ml. Ako računamo da je euro cca 7,30 kn cijena jednog laka je cca 13kn po ovoj sniženoj cijeni po kojoj sam ja kupila ovaj set. Po regularnoj cijeni od 20 eura za cijeli set, jedan lak ispadne cca 18kn što je i dalje jako isplativo jer po kvaliteti ovih lakova oni vrijede bar duplo ako ne i više. Ako već sad niste poželjele imati ove divote u svojoj kolekciji (u što sumnjam :D), čekajte da vidite swatcheve. 
 


Formula ovih lakova je fantastična. Četkica je klasična, ali plosnata što omogućava savršenu aplikaciju i ako imate mirnu ruku čišćenje skoro pa neće biti potrebno. Pigmentiranost ovisi od nijanse do nijanse. Na swatchevima sam sve nanijela u samo 2 sloja, ali nijansu 451 Apricot sam imala na noktima i samo sa 2 sloja mi je linija nokta bila vidljiva pa njemu ipak treba 3 za potpunu prekrivenost. Isti slučaj mislim da bi mogao biti i sa nijansom 455 Light taupe dok sa ostalim nijansama ne bi trebalo biti problema, pogotovo ovim tamnijim. S obzirom da se radi o sand lakovima, suše se jako brzo. Za cca 15 minuta su oba sloja suha ako ne stavite predebele slojeve. Trajnost im je (na mojim noktima) odlična. Nijansu 454 Wine sam imala preko tjedan dana na noktima kad su se počeli pojavljivati prvi znakovi izlizanosti na vrhovima. 

Kad se sve zbroji jer se nema što oduzeti, ovi lakovi su fantastični u svakom pogledu. Cijena, količina, kvaliteta, trajnost. Nije ni čudo što toliko obožavam ovaj set pa ga s vremena na vrijeme otvorim samo da bi ga gledala i divila mu se. 

Koliko sam upoznata Kiko od nedavno šalje svoju kozmetiku i u Hrvatsku, a poštarina iznad 45-50 eura je 5 eura ako se ne varam. Ako i vi želite ovaj set požurite jer je limitiran i moglo bi ga uskoro nestati ako već nije. 

Broj komentara: 5 :

  1. Ooo-ooo sad mi i ti hrapavci trebaju :)))
    Šteta što ih nema kod nas!

    OdgovoriIzbriši
  2. Predivno *-* Cijeli set je savršen i sve boje mi se sviđaju. I ja sam zaljubljena u pjeskiće od kada sam ih isprobala i za sada imam samo one Holiday od GR a sada želim i ove...sve :D

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...