petak, 5. travnja 2013.

P2 Sand style 050 Confidential

Kad sam prvi put vidjela da se pojavio novi trend u lakovima na nokte, tzv. sand nail polish, ostala sam malo ravnodušna. Izgledalo mi je ok, ali me se nije nešto dojmilo. Nije se pojavio onaj glas u glavi koji mi kaže: Moraš to imat. Ne moram :D

Onda su se pojavili P2 Sand style lakovi i ja sam se raspametila čim sam prvi swatch vidjela. E to moram imat! Uspjela sam se dočepati dva, 030 Seductive i 050 Confidential (ta dva sam baš i htjela), a u današnjem postu ću vam pokazati 050 Confidential. 

Inače mi ne ide baš najbolje opisivanje lakova (5rich to puno bolje ide), a još kad su ovako posebni onda totalno zablesiram. Recimo da je baza ljubičasto plavo sivkasta sa sitno mljevenim glitterom u raznim bojama (zlatno zelenim i ciklamastim?!). 

slikano na dnevnom svijetlu s blicem

Aplikacija je bila tako dobra da bolja nije mogla biti i to me baš iznenadilo jer sam mislila da ću imati problema sa ovakvom vrstom laka. Četkica je klasična, ni pretvrda ni premekana, ali se lak treba malo brže mazati jer se brzo suši. 

Prekriva odlično i sa jednim slojem, ali sa dva sloja boja laka dobije na jačini i sand efekt je malo više izraženiji nego samo sa jednim slojem. Prije par dana sam nosila samo jedan sloj i izlizao mi se na vrhovima noktiju za jedan dan jer nisam stavila top coat (jer onda to nije sand efekt), a i ruke su mi bile dosta u vodi. 

Slikano na umjetnom svijetlu bez blica

Jedan sloj laka se može skinuti normalno i bez folije, ali se treba malo više trljati pa se onda šljokice iz laka razmažu skroz okolo po kožici, pa sam se nakon jednog nokta odlučila skinuti ostali lak s folijom. Dva sloja ću definitivno tako skinuti, nema šanse da trljam. 

Još ne znam kako izgleda s top coatom jer želim malo uživati u ovom laku takav kakav je, ali ću staviti top coat pa ću updejtati post da vam to pokažem ili napisati novi. 

Jel imate vi koji sand lak? Želite ga? Ne sviđa vam se?

P.S. Nemam pojma zašto mi se na slikama kožica toliko sjaji, jer uživo je bila potpuno normalna :D


Broj komentara: 15 :

  1. woow *.* divaaan jee!!! defintivno ga želim... kud je i boja baš ona koju ja najviše volim... <3 zaljubila sam se! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. U Sloveniji nema P2 kozmetike ali jako bih je željela! =) Predivno!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nema P2? Ja sam bila mislila da vi to imate. Sad možemo tugovat zajedno :( ;)

      Izbriši
  3. Prekrasen je. Jaz imam 2 Barry M laka s sand finišem in ju obožujem. Všeč mi je ta finiš. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Sta u hrv.ima negdje za kupit P2 kozmetika?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nema nažalost. Samo u njemačkim i austrijskim DMovima.

      Izbriši
    2. U austrijskim dmovima nema P2, oni isto imaju S-he...P2 drže Palmers trgovine...

      Izbriši
  5. Želim, želim, želim :D
    Jako mi se sviđaju sand lakovi ali nažalost za sada još uvijek nemam ni jedan :( Ovaj tvoj mi je odličan, predivna boja. Znaš li možda neke koji su kod nas dostupni za kupiti?

    OdgovoriIzbriši
  6. tudi jaz imam neverjetno rada ta finiš! <3

    OdgovoriIzbriši
  7. Kako je prekrasan :O sad mi treba ovako nesto, a njemacka je tako daleko

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...