četvrtak, 18. travnja 2013.

BPS Shiny Glitter Powder Sheets Review & Border manicure

Prije nekog vremena mi je stigao novi paketić sa Born Pretty Store stranice u kojem su bili srebrni hexagon glitter listići koje ću vam pokazati danas i royal blue flocking powder za velvet manikuru kojeg ću vam pokazati (nadam se) sljedeći tjedan.


Ovi listići dolaze u 12 boja, a možete ih pronaći na ovom linku po cijeni od 1.99$. Ja sam izabrala ove u srebrnoj boji jer ih mogu kombinirati uz sve nijanse lakova. Listići dođu u maloj posudici od čini mi se 5 grama jer nigdje ne piše količina pa je to moja procjena. Iako je posudica jako malena, listića unutra ima jako puno. Već sam ih koristila nekoliko puta, ali količnski i dalje izgledaju kao kad sam ih tek dobila. 

slikano na dnevnom svijetlu

Od uvijek sam htjela probati napraviti border manikuru jer mi totalno fora izgleda, ali sam ja presmotana da bi ju napravila kako treba free hand i zato su ovi listići kao stvoreni za mene smotanu. 

slikano na umjetnom svijetlu

Prvo sam nanijela dva tanka sloja crnog Rapsodi 355 laka i dok je on još bio vlažan uz pomoć točkalice sam polako i pažljivo stavljala jedan po jedan listić. Ovo nije bilo uopće teško za napraviti samo treba imati mirnu ruku i strpljenja kojeg sam ja izgubila dok sam došla do malog prsta (krenula sam od palca) pa je on malo u defektu. :D Kad su svi listići bili na svom mjestu pričekala sam nekoliko minuta da bi se lak malo bolje osušio kako mi ne bi puštao boju po listićima dok stavljam top coat, a i za slučaj da se koji listić ne pomakne ako se nije dobro zalijepio. 

slikano na suncu

Osim ove manikure s ovim listićima se može svašta napraviti (polka dot, french). Izgledaju jako efektno i jednostavni su za korištenje pa ne morate biti nail art expert da bi imali fora manikuru. 

Cijena od 1.99$ nije velika s obzirom da je količinski listića jako puno i da su skoro pa nepotrošivi, ali znajući da ih na Ebayu ima za kupiti već za 0.99$ možda je bolja opcija uzeti paketić od 12 komada u raznim bojama za 6.45$. 

Samo da napomenem da se ovi listići ne presijavaju u raznim bojama kao oni koje sam kupila kod nas u China shopu. Sjaje se, ali u boji u kojoj jesu. Ukoliko vam se više sviđaju turbo sjajeći i presijavajući njih možete pronaći ovdje u manjoj veličini ili ovdje u većoj. Ako se odlučite na kupovinu slobodno iskoristite moj promotivni kod AML91 za uštedu od 10%.

*PR uzorak

Broj komentara: 11 :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...