srijeda, 24. travnja 2013.

P2 Color Victim 960 dress + go!

Jedan od malobrojnih razloga zašto volim ljeto je koraljna boja. Volim je u svim nijansama, od bljedunjave mješavine narančaste i roze, do jarke narančasto crvene. Sram me izbrojati koliko koraljnih lakova imam, a koji se razlikuju u možda pola nijanse. Gotovo svi su mi jednako dragi. 
Zadnjih dana mijenjam samo koraljne nijanse. Tako je na red došao P2 lak koji sam nedavno kupila. Kad sam ga kupovala, pod onim umjetnim svjetlima, činio mi se više boje breskve, nego koraljan. Na noktima uz 3 tanja sloja, izgleda narančastije nego u bočici. Na direktnom suncu izgleda potpuno narančasto, no kada se sunce zakloni, pokazuje se topla koraljna nijansa. Stoga bi ovaj lak na osobama hladnog podtona mogao izgledati prljavo :)
Ovo je prvi P2 lak koji sam probala. Trajnost mu je zadovoljavajuća, do 3 dana uz top coat, dok je četkica široka, no nije zaobljena. U 3 tanja sloja će prekriti nokat. Prvi sloj i nije izgledao najljepše, no drugi i treći su sve popravili.
P2 lakove možete kupiti u njemačkim DMovima ili pak austrijskim Palmers dućanima. 8 ml laka ćete platiti 1,55 eura.

  
Na slikama možete vidjeti da mi kožica nije u najboljem stanju. Nažalost, hvaljena Bio-h-tin kremica mi nije bila dovoljna za hidrataciju i zacjeljenje ranica od hladnoće (a ni predispitna nervoza nije pomogla). Za koji dan slijedi recenzija kremice, ako vas zanima.

Zašto vi (ne)volite ljeto i kakve boje preferirate ljeti?
Obzirom da iz jednostavno previše razloga ne volim ljeto, bolje da ja ne nabrajam. Post bi bio predug. Zato ću vam idućih mjeseci pokazati koraljne lakove koje imam i pokušati što manje gunđati i priželjkivati zimu :D


Broj komentara: 5 :

  1. Ah, koraljna boja! Obožavam ju - ruževi, haljine, lakovi, nakit, cipele, ma najrađe bi sve pokupovala u toj boji :) Ja ljeto baš volim, zimu nikako, ne podnosim hladnoću i sivilo, ali čim zatopli ja sam puna energije i kao gušter upijam sunce :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Totalno potpisujem ovo :) I ja je obožavam i sve bi pokupovala u nijansama koraljne :) :)

      Izbriši
  2. Liči mi na Rimmelov Instyle Coral, mogla bih ga mazati, nisam od prošlog leta :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja obožavam ljeto i tada su moji nokti većinom u nekim veselim, jarkim bojama. Ovaj koraljni lak mi se jako sviđa i to je isto boja koju rado nosim na noktima u bilo koje godišnje doba.

    OdgovoriIzbriši
  4. boja je divna,bas po mom gustu

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...