nedjelja, 28. travnja 2013.

Misslyn Velvet Diamond 24 Elegance

Zahvatio me trend tzv. liquid sand lakova. Odoljela sam Zoyinim Pixie Dust lakovima, odoljela sam OPI Mariah Carey i Bond Girls, pokleknula pred Misslyn Velvet Diamond kolekcijom, a skoro ću dobiti i par p2 Sand Style lakova. 
Misslyn Velvet Diamond kolekcija sadrži 8 nijansi. Na mojoj wish listi je zasad njih 6, tj, nakon današnje kupovine još 4. Danas sam kupila nijansu 24 Elegance (koja je već na noktima) i 47 Bright love (koju ću predstaviti za koji dan).

Elegance je savršen naziv za ovaj lak. U bočici je taupe boje, na noktima, ovisno o količini svjetla. U jednom trenu potpuno srebrn, u jednom trenu taupe, a kad ima puno sunca, vide se primjesi boje lavande. U sebi očito ima dosta hladnih tonova, no moje ruke s njim ne izgledaju prljavo, kako to biva s mnogim hladnim lakovima uz kožu toplog podtona. Na suncu šljašti ko lud, skoro pa vam trebaju sunčane naočale kad ga gledate :D 
Kao i svi liquid sand lakovi o kojima sam čitala, jako je žedan i ako ga želite pretvoriti u sjajni lak, trebat će vam sigunrno 5-6 slojeva top coata. Ja sam stavila 3 sloja i još uvijek je hrapav. No, moram priznati da sam bila škrta trošiti Butter London nadlak, pa sam stavila Eveline 3u1 kojeg sam slučajno imala pri ruci. 
Maže se kao putar, već u jednom sloju prekriva nokat, no ja sam iz navike stavila 2 sloja.  I čišćenje kožice je bilo relativno lagano. Misslyn četkice su standardno dobre, pa niti nema previše čišćenja. 
Prošao je i test pranja kose. Čitav je. I ono što me iznenadilo (a što me uvijek plašilo kod takvih lakova), moja duga, gusta, tanka kosa nije zapinjala u lak. 





Ispričavam se na duljem postu, morala sam podijeliti svoje oduševljenje.
Planirate li vi kupiti neki lak iz ove kolekcije? 


** Dodatak:
Zaboravila sam napisati da lakovi imaju 10ml, te da ih možete kupiti u Muller drogerijama po cijeni od 44,90 kn :)

Broj komentara: 8 :

  1. ajme divote,prvom prilikom kupujem!!!
    ja bom nisam odolila opicima,tako da imam 3 iz marriah i trenutno jedan iz bond girls kolekcije na putu,jedv cekam da stigne :D
    da bar ja mogu do p2 lakov doci predivni su mi na slikama... :(

    OdgovoriIzbriši
  2. Me gusta! Škicam royal blue i zeleno-žuti ali sad mi se i ovaj sviđa! :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Mozda uzmem onaj tamnoplavi, ali pokusavam se oduprijet, ovaj mi je isto divan :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Mislim da ću ove preskoćiti,pošto bi mi slijedeći tjedan trebali stići P2 sandići ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. divan je!imam i ja jedan takav sand lak ali neki kineski

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...