ponedjeljak, 1. travnja 2013.

KIKO 255 Violet Microglitter

Ovog ljepotana sam spomenula prije par dana u New In postu. Od svega kupljenog, on je došao prvi na red za isprobavanje.

Nisam fan holo lakova, ali ovaj lak nema klasični holo efekt. Duboka, hladna, bogata ljubičasta baza s hrpetinom holo micro shimmera u različitim bojama. Nije mi bio na shopping listi, ali kad sam ga vidjela, bez imalo razmišljanja sam ga strpala u košaricu. I nisam požalila. Osim prekrasne boje, mazivost ovog laka je savršena. Prekriva u 2 tanja sloja (što je prilično neobično za holo lakove), traje na noktima nekoliko dana, a skida se relativno lagano s obzirom na količinu shimmera. Skinula sam ga bez folije i previše trljanja po noktu. Četkica je, kao i na svim KIKO lakovima, prosječna. Srednje duga i srednje debela. Meni dobra, nalakirala sam ovaj lak s minimalno ostataka po kožici.
Cijena mu je 3,90 eura, a lak ima 11 ml.





Slike, osim donje lijeve koja je slikana vani, su slikane s malo više blica nego obično, zbog ružnog vremena i činjenice da se bez dodatne svjetlosti ne bi vidjela raskoš laka koja se vidi uživo. Stoga mi je koža jako svjetla, no, nisam htjela potamnjivati slike jer kao prvo ne znam kako se to radi, kao drugo, ne volim retuširane slike :) Kožicu molim vas zanemarite. Nisam na put ponijela rukavice, dapače, spremila se za +10, sukladno prognozi, a došla na -4, pa je to ostavilo traga na mojim rukama.

Sviđa li vam se ovakav holo lak?  

 

Broj komentara: 5 :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...