četvrtak, 21. ožujka 2013.

Golden rose Paris 131

Opet sam malo blog zapostavila, ali ne namjerno. Boleštine opet napale, nikako da odu iz naše kuće, a ovo ludo vrijeme (jedan dan proljeće, drugi dan ciča zima) ni malo ne pomaže. Sad je sve ok pa idemo dalje kao da ništa nije ni bilo. 


Ovaj lak sam imala na noktima prije više od tjedan dana, ali nisam stigla post napisat pa ću vam zato moći reći nešto i o njegovoj trajnosti. Golden rose Paris 131 je jelly lak kraljevsko plave boje.


Formula je čak nešto bolja nego ostalim jelly lakovima koje sam imala prilike probati, ali jedna stvarčica koja mi se ne sviđa baš kod ovog laka je premekana četkica pa dok ga lakiram ne mogu imati kontrolu nad lakom kakvu sam navikla imati. Nije neki strašan problem, ali bilo bi bolje da je četkica ipak mrvicu čvršća. 


S dva sloja ok prekriva, malo se vidi linija nokta, ali ne toliko uživo koliko na slikama. Trajnost i nije neka, prvi dan nalakirala nokte navečer i sve ok, drugi dan sve ok, treći dan totalno izlizan na vrhovima noktiju. Ako lakirate nokte često to ne bi trebao biti neki problem, ali ako volite dužu trajnost laka i ruke su vam često u vodi jer nemate tu sreću da imate perilicu za suđe, onda će vas malo razočarati. 


Boja je divna (najrealnija je ona na umjetnom svijetlu), to je ono što me i privuklo ovom laku, ali šteta što nije nešto kvalitetniji. 


Broj komentara: 8 :

  1. Predivna plava boja, stvarno šteta što nije malo bolje kvalitete. Ja inače jako volim GR lakove baš zbog toga što traju na noktima ali očito to nije slučaj i sa ovom Paris kolekcijom.

    OdgovoriIzbriši
  2. Prekrasen je, ravno po mojem okusu. Meni je pri lakih itak vseeno, kako dolgo zdržijo na nohtih, ker imam redko katerega dlje got kot dan ali 2. Tale gre na WL. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Najlepsa mi je nijansa koja se dobije na dnevnom svetlu :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Baš je upadljiv. Veoma lepa boja.

    OdgovoriIzbriši
  5. Predivna mi je ta boja, ali proklinjem ih svaku jer su sve jelly, pretpostavljam da je to do samog pigmenta, ali ako ikad uspijem nac ovakvu koja super prekriva u dva sloja, holy grail

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...