subota, 9. veljače 2013.

Basic Beauty 73

Ovaj lak sam kupila u Limoniju kad su imali veliko sniženje na Basic Beauty lakove, svi su bili sniženi sa 29,00 na samo 10,00kn. Kupila sam ih nekoliko od kojih su neki totalni promašaj, na svu sreću ovaj nije među promašajima. 

Lak je ciklamasto roze boje sa hrpom micro glittera. Aplikacija je toliko lagana da skoro nikakvo čišćenje na kraju nije bilo potrebno. Na malo dužim noktima treba 3 sloja za potpunu prekrivenost, dok mu je na kraćim dosta i dva. Sušenje i bez top coata dosta brzo jer pomalo ima metalik finish, a takvi lakovi se i inače dosta brzo suše. 


Dok sam ga mazala nisam mogla odgonetnut da li je ovaj lak jelly sa sitnim glitterom ili je metalik jer dok se maže djeluje kao jelly, ali kad se osuši izgleda metalik. Malo je čudan što se toga tiče, ali to mu niti malo ne umanjuje ljepotu. 

Dva dana sam ga nosila solo i onda treći dan pomoću škara sa uzorkom, selotepa i crnog laka napravila "valove" sa jedne strane. 


Broj komentara: 11 :

  1. super izgleda!!!
    trenutno sam u ciklamastoj fazi (za koju se nadam da neće potrajati!) :)
    ovo sa "rezanim" škarama mi je odlično i sama to često radim, no teško je naći škare koje dobro režu...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :)

      I ja se mučim s tim škarama sa uzorcima jer mi više žvakaju selotep nego što ga režu pa ja onda zalijepim selotep par puta na ruku i onda na papir, izrežem ga i lagano odlijepim . ;)

      Izbriši
    2. Ili treba pronaći neki supersonični selotep koji se neće "krhati" :)))

      Izbriši
    3. ja uzmem neku tkaninastu izolir-traku (ne znam kako drugačije da se izrazim :D) ili onu traku za ljepljenje zavoja iz ljekarne i to se da sasvim fino rezati i onim najjeftinijim uzorak-škarama iz Kauflanda, još pogotovo ako je traka šira! a i ne moram je 100 puta odlijepit i zalijepit prije stavljanja na nokat da mi ne uništi manikuru!

      Izbriši
  2. ja bi rekla da je ovo prije jelly s glitterom (shimmerom?) ne djeluje mi toliko metalik. a svidja mi se u kombinaciji s valovima

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uživo djeluje više metalik nego na slikama, pogotovo kad sam samo njega imala na noktima bez top coata.

      Izbriši
  3. Baš su lijepi lakovi, a i sviđa mi se manikura u kombinaciji.

    OdgovoriIzbriši
  4. lijep combo! imam SGGM vrlo sličan ovom rozom (gotovo isti) pa bit će skoro godinu dana, a nisam ga stigla nosit - e sad oću! :D

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...