četvrtak, 5. travnja 2012.

Look by Bipa Special Effect: Metallic Matt

Od svih divnih i sunčanih dana ja izaberam holo lak staviti na nokte baš onda kad od sunca nema ni S, ali što je tu je. Bipin Metallic matt lak je toliko divan da je njegova ljepota vidljiva i pod umjetnim svijetlom, a ne samo na suncu.


Aplikacija savršena, formula savršena, četkica klasična i nikakvih problema s njom nisam imala. A prekrivanje? Samo jedan sloj, o da. Samo jedan.  Lak je dosta pigmentiran pa mislim da će biti super i za pečatiranje. Suši se dosta brzo, ali matt što mu i samo ime kaže pa sam stavila top coat preko da zasjaji kako treba. Holo efekt nije ludilo jak, ali je dovoljno jak da bi bio vidljiv. Za razliku od nekih drugih holo lakova dostupnih kod nas ovaj ima najbolji efekt koji je nažalost malo teže uhvatiti na slikama, ali kad se sunce vrati morat ću ga ponovit.


Broj komentara: 5 :

  1. Zbilja odlično izgleda! Podsjeća na Essence Can't cheat on me...:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlično izgleda! Ja iz nekog razloga uporno zanemarujem Bipa lakove ali mislim da e i to morat prestat :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Čini se da su svi iz te Special Effects kolekcije extra pigmentirani! Imam i ja jedan brončani i neki šljokičavi smeđe-zlatni-zeleni, međutim samo na prvo mazanje nisu radili probleme - bila sam oduševljena! Već drugo i treće mazanje nisu gušći ni jelly... a ne znam - nekako mi se razvlače :(((

    OdgovoriIzbriši
  4. Kako je lep lak steta sto ovde nema da kupi :'(

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...