četvrtak, 12. travnja 2012.

Essence Viva la Green

Ovog proljeća, više nego ikad me "pucaju" zeleni lakovi. Ne znam koji kotačić mi se u glavi pomaknuo, ali ja koja sam prije bježala od zelenih lakova sad ih gledam sve više i više i malo po malo sve više zelenih lakova imam u svojoj kolekciji. Znate ono kad netko kaže: "Da mi je netko to prije rekao, rekla bih mu da je lud", e pa upravo se to meni dogodilo samo sam izgleda ja bila ta koja je luda. :D




Današnji zelembač koji imam na noktima je predivni Essence Viva la green. Iako nemam toliko puno zelenih lakova kao što recimo imam ljubičastih ili plavih, ovaj zeleni je jedan od posebnijih koje imam. Boja mu je prekrasna, odlično prekriva, super se maže. Nikakve zamjerke nemam. Na slikama imam 2 sloja bez top coata. 


Koje boje lakova vas "pucaju" ovog proljeća?



Broj komentara: 19 :

  1. Zbilja zanimljiva boja! Ne znam kako bi si ju opisala :D

    OdgovoriIzbriši
  2. ajme šta je lijep! ide na popis odmah <3

    OdgovoriIzbriši
  3. pa ova boja nije lijepa vec je prelijepa,jesu li to tvoji prirodni nokti,ako jesu de mi daj nekoliko savjeta kako ih odrzavas jer su prelijepi <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :)
      Je, to su moji prirodni nokti. A savjet ne znam koji bi ti dala jer možda tebi neće odgovarat ono što ja radim i kako njegujem svoje nokte, ali trenutno je to Eveline lak za brži rast noktiju, rašpanje a ne rezanje noktiju. Za kožicu Afrodite cuticle remover i Essence ulje i krema za ruke obavezno jednom na dan.

      Izbriši
  4. Imam ovakav isti, samo rozi... i nije nizasta... poceo je da mi se ljusti posle 2 dana, bas sam se razocarla...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Neno a jel koristiš base i top coat? Iako dva dana na noktima i nije toliko loše.

      Izbriši
    2. zavisi kako kad... kad mazem frenc manikir stavljam obavezno... ovde nisam stavila nista, ali mi oni obicni golden rose lakovi traju 4-5 dana... zasto sam se razocarala, a slusala sam od Amre i tebe da su ovi lakovi super :)

      Izbriši
  5. I kod mene je zelenomanija ove godine :) Ovaj je prelijep!

    OdgovoriIzbriši
  6. Gledala sam ovaj lak na polici i nisam ga uzela, ali se definitivno vraćam po njega!:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vrati se vrati, nećeš požalit. I ja sam ga nekoliko puta gledala i nisam uzela, ali sad kad napokon jesam nisam požalila.

      Izbriši
  7. taj nisam nigdje još ni vidjela!!! nabavljam obavezno!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Trebalo bi ga biti svugdje gdje ima Essence lakova, ja sam ga puno puta vidjela, ali mi je dugo trebalo dok nije otišao doma samnom.

      Izbriši
  8. Prekrasna boja,mene su počeli pucati neonci,i što krićavije boje,to bolje,rekao mi je muž da sam podjetinjila,haha ;))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisi ti draga podjetinjila nego je proljeće u zraku. Kome se da nositi neki tamni sivi crni smeđi lak na noktima dok vani sija sunce i ptičice pjevaju ;)

      Izbriši
  9. stvarno divna boja... šteta što mi na mojim noktima izgleda tako nekako bzvz :(

    OdgovoriIzbriši
  10. A dajj ... bas sam ga jucer sebi kupilaa i sad citam clanak o njemu .. a od zelenih lakova imam samo ovaj i Catrice Sold out Forever ( mislim da se tako zove ) i jos neki nail art Gabrini kistic .. A inace mi uvjek na pamet padne kako zelenih lakova nemam , dok primjerice plavih imaam punoo .. <3

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...