petak, 11. studenoga 2011.

Rimmel Lycra Pro 385 Hot List

Već dugo nije bilo nekog posta sa lakom za nokte i oprostite mi zbog toga, ali kako sam bila bolesna nije mi uopće bilo do lakiranja noktiju. Četiri dana sam bauljala po kući samo sa prozirnim top coatom. Iako još uvijek nisam 100% zdrava bar su sinusi malo popustili pa sam progledala i malo došla k sebi.

Ovaj lak bi se mogao nazvati nekom verzijom dupea za Chanel Paradoxal. Dosta je sličan BarryM Dusky Mauve, a za njega govore da je jako dobar dupe za Paradoxal pa eto onda je i Hot list, ali ipak ne toliko jako kao Dusky Mauve. Za razliku od DM shimmer mu ne dolazi toliko do izražaja na noktu koliko u bočici, ali svejedno je vidljiv.


Boja je smeđa taupe sa ljubičastim podtonom i roskasto-ljubičastim shimmerom. Uh što ja opisujem te lakove. XD Aplikacija savršena, s dva sloja super prekrivenost i ima onu divnu četkicu malo zaobljenu na vrhu tako da skoro pa se sam lakira. Divan je totalno, pogotovo u vrijeme hladnijih dana.

Kupila sam ga u Bipi kad je bilo neko sniženje na ovu liniju lakova i koštao je oko 19kn (zadnjeg sam ugrabila), a inače mu je cijena oko 28kn. Ako patite za Chanel Paradoxalom, a cijena vas odbija ili ne možete doći do BarryM Dusky Mauve onda svakako preporučam ovaj lak.


Broj komentara: 17 :

  1. predivan je lak, a i nokti naravno, mislim da sam i ja tog kupila nedavno u bipi kad je bila akcija 2+1 gratis :D

    OdgovoriIzbriši
  2. OBOZAVAM ga!!!!!imala sam ga sad 2 ili 3 tjedna..a nikad za redom nemam vise puta isti lak!kupila sam ga za ljeto,ali mislim da je sad njegovo vrijeme doslo :P

    OdgovoriIzbriši
  3. Stvarno je preprepredivan! Taman za ovo vrijeme!

    OdgovoriIzbriši
  4. Dugo mi je vec na wish listi, ali nekako nikako da ga uzmem. Uskoro cu, prelep mi je :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Uh lak mi je fantastican,odmah me asocirao na toplu cokoladu :)A nokti su ti ludilo!

    OdgovoriIzbriši
  6. Imam ga i ja i super mi je kako je neka krasna boja između sive i smeđe! Šteta što se ljubičasti odsjaj ne vidi toliko na noktu kao u bočici.

    Nokti su ti super, baš prava dužina.

    OdgovoriIzbriši
  7. Ma nek si se ti nama vratila :) Napokon mogu gledati i zaviditi tvojim savršenim noktićima. Ovo je stvarno divna boja. Taman za ovo vrijeme :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Topla čokoladna nijansa...jako poželjno! Zaista predivan ton, svakako ću nabaviti!

    OdgovoriIzbriši
  9. ooo super izgleda !! prelepo !

    http://mrssashee.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  10. ja sam od onih koji ne shvacaju zasto je ova boja tako popularna, ni paradoxal mi nije nesto specijalno

    OdgovoriIzbriši
  11. Predivan lak i jako ti lijepo stoji :) Nokti vau <3

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...