srijeda, 2. veljače 2011.

Essence Buddy bear

Oko 2 tjedna sam imala anketu na blogu i pitala sam vas da li želite čitati moje postove i na Engleskom i odlučili ste da. I sad ja trebam početi pisati i na Engleskom, Bože pomozi. Nadam se da nećete umrijet od smijeha. 
Around 2 weeks I had poll on my blog and I asked you do you want to read my posts in English and you decide yes. And now i need to start write in English, God help me. I hope that you wont die laughing. 


Essence Buddy bear je još jedan lak iz I love Berlin kolekcije koji se maže u samo jednom sloju. Imala sam jučer puno ideja što napravit s noktima, ali nije bio moj dan. Što god sam krenula radit ništa mi nije išlo i onda mi je trebalo nešto što se maže lako kao maslac jer nisam mogla ostavit gole nokte.
Essence Buddy Bear is another nail polish from I love Berlin collection that can be used in only one layer. Yesterday I had a lot of ideas what to do with my nails, but it was not my dayWhatever I wanted to do was fail and then I needed something that can be applied easy as butter because I could not leave bare nails.



Buddy bear je plavi sa sivim podtonom kojeg je teško uslikat pa na slikama ispada plavije nego što je. Mazanje je savršeno, potpuno prekrivanje u samo jednom sloju. Nikakvih problema s ovim lakom nisam imala, a baš to mi je i trebalo.
Buddy Bear is blue with gray undertone and is difficult to take pictures of him and on the pictures he looks bluer than it is. Application is perfect, complete coverage in a single layer. I didn't have any problems with this nail polish and that is just what i needed. 

Nadam se da ste preživjeli moj prvi post na Engleskom i nadam se nisam previše grešaka napravila. Trudila sam se što sam najbolje mogla.
I hope that you survived my first post in English and I hope I have not made too many mistakes. I tried as best I could.


Broj komentara: 12 :

  1. super je post :)

    mislim da cu i ja danas stavit ovaj lak, dvoumim se izmedju njega i Poison me, poison you :)

    OdgovoriIzbriši
  2. slazem se s abigailom... super post!
    nokti su kao uvijek prelijepi <3

    OdgovoriIzbriši
  3. nikako da odem po tu kolekciju, vec me strah da necu uspjeti nista uloviti od nje. onaj crni moram uhvatiti jebemu.

    OdgovoriIzbriši
  4. kažu da se prvi mačići u vodu bacaju (grozne li misli)... ali ti svoje možeš zadržati :-)
    bio je to takav dan... glavno da je prošao... a ja nisam uspila uhvatit ovaj lakec šmrc

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja cu jos uvijek citat na hrvatskom :P svidja mi se ovaj plavac, al ga nisam kupovala jer mi se ucinio preslican hip qeens-u kojeg imam, a i moram prestat kupovat lakove XD

    OdgovoriIzbriši
  6. Ne volim baš boje, al mi se sviđa ime. :D I ja ču još uvijek čitat na hrvatskom, pošto kao vježbam jezik (dokaz za to hrpa grešaka koje uvjek pravim kad komentiram na hrvatskom jeziku ;)).

    OdgovoriIzbriši
  7. @Abigail hvala :)
    @Maki hvala :)
    @Blanka požuri se jer ovo se stvarno ne smije propustit. Bilo super kad bi i u regularnoj prodaji imali lakovi sa ovako dobrom formulom.
    @Mimi hvala :)
    @NC baš mi je žao da ga nisi našla, ali bilo šta iz ove kolekcije je odlično.
    @Lendoxia ja ću nastavit pisat i na hrvatskom iako se malo mučim s engleskim pa će mi postovi vjerojatno biti kraći nego inače.
    @Ulmiel dobar je tvoj hrvatski, potkrade ti se koja greškica ali to je baš simpatično. Zato ti engleski super ide. Mogla bi ti bit moj prevoditelj ;)

    OdgovoriIzbriši
  8. Simpatičen lak in ime! Le pogumno v angleškem jeziku :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Jako mi se sviđa boja, do sad nisam nigdje našla tamnoplavi mat lak. :D

    OdgovoriIzbriši
  10. Simpatičen lak in ime! Le pogumno v angleškem jeziku :)

    OdgovoriIzbriši
  11. super je post :)

    mislim da cu i ja danas stavit ovaj lak, dvoumim se izmedju njega i Poison me, poison you :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...