petak, 18. veljače 2011.

Essence Berlin story again & Layering

Ajme meni kakav dan jučer. Confused smile
Ahoy! se izlizao na vrhovima nakon 3 dana i vrijeme je bilo za skidanje i novo lakiranje. I sad dolaze problemi.. nikako, ali nikako nisam uspjevala nokte sredit. Kao da ih u životu nisam nalakirala. Prvo sam htjela stavit jedan lijepi Golden rose duochrome, pa krenem pa zeznem nokat pa skinem pa ponovo pa drugi ne mogu nikako nalakirat. Pa skužim da četkica nije baš ravna pa ju idem očistit s acetonom da ju malo poravnam i dok sam ju čistila uspijem isčupat dlačice iz onog plastičnog dijela koji to drži. I nema šanse to vratit nazad, pa onda uzmem od nekog drugog četkicu pa opet zamuljam nokat. Poludila sam.. Angry smile

Onda krenem s drugim lakom.. užas. Ne ide. Probam s trećim ne ide. Kaže mi muž pusti pa sutra nalakiraj, ali ne. Ne mogu ja biti bez laka na noktima. I tako ja probam jedno 6 lakova i sa svakim neki problemi. Loše se maže, loše ga ja mažem, zeznem neki nokat. Ili ga namažem pa zeznem prilikom čišćenja. Na kraju sam toliko ljuta bila da je odluka bila samo jedna: crni. I tako dođe opet Berlin story, divan lak koji se maže u jednom sloju ali sam ja toliko živčana bila da sam i s njim imala problema. Ali ajde nekako sam ga uspjela namazat, ali sad ga ne mogu pustit samog. Trebao mu je neki dodatak i tu u priču upada Andrea Fulerton Trio Foxy lady. I na kraju to izgleda ovako.



Namučila sam se ja mislim kao nikad do sad, ali sam se i malo zasitila lakova pa vjerojatno zbog toga svi ti problemi jer nisam nokte lakirala s guštom nego eto samo zato da nisu goli. Baš me zanima jel se to i vama događa, da krenete nalakirat nokte, a ne ide i ne ide? Ili sam ja usamljeni slučaj. Utješite me malo pliz. Winking smile

Eto kad sam se na kraju uspjela izborit s lakovima zadovoljna sam s rezultatom jer ovaj A.F. lak izgleda bolje na noktima nego u bočici. I u bočici on super izgleda, ali me na noktima ostavio bez daha jer ima mali duochrome efekt. Presijava se na plavo i ljubičasto. Moje dvije najdraže boje. Red heart To me spasilo da se ne idem bacit s balkona koliko sam se iživcirala, a sljedeći put ću poslušat muža. Kad ne ide pustit ću, možda i neću, ali probat ću se potrudit da ga poslušam. Ne znam.. Tko je još vidio muža slušat.. ali ako zvijezde budu na njegovoj strani možda poslušam. Open-mouthed smile Dosta.

Broj komentara: 11 :

  1. Vedno se nasmejim, ko berem tvoj blog, super si! :)
    Itak, da se to dogaja tudi drugim. Meni se je zgodilo že nekajkrat, ampak sem poludila že malo prej kot ti in se pač nisem nalakirala. :)
    Končni izgled je pa prečudovit! <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Si pa imela naporen dan. Podobno se včasih zgodi tudi meni. Ampak potem pustim lakiranje, ker se mi zdi brez veze živcirati.
    Na koncu ti je super uspelo. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. "Ne mogu ja biti bez laka na noktima." Koliko puta sam to rekla svom decku??? :D
    Ne brini, imam i ja onih dana kad ne mogu ni da drzim cetkicu kako treba ;)
    Nokti su ti prelijepi <3

    OdgovoriIzbriši
  4. rekla sam ti još zadnji put kad si imala ovakvih problema - meni je ovo utješno jer znam da nisam jedina na svitu s takvim danima :-D
    dobar ti ovaj lakec, na kraju si opet završila s ljubičastom a znam da ti je ona 'najdražija' pa bi ti srce trebalo bit na mistu :-)
    jel' smin sad rezat zanoktice :-p

    OdgovoriIzbriši
  5. Ima nas još!Ja obično kada mi je takav dan uzmem obični pastelni,premažem jedan sloj,zalijepim slićicu(ipak nema smisla da budem "gola"),i dok me ne prođe kriza,samo ih tako mažem :))

    OdgovoriIzbriši
  6. a cuj dogadja se jednostavno ima tih dana kad nijedan lak nece ostat kako treba, al ipak stvar spase takvi one coateri s kojima nije problematicno radit :) meni se svidja konacan rezultat :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Draga moja, potpuno te razmumem. I ja tako krenem nekad po 1000 puta sa 3000 razlicitih lakova, al kad ne ide ne ide :). Naravno, kao i ti, ni ja ne umem da odustanem :D.

    Super ti izgleda cak i pored svih muka :*

    OdgovoriIzbriši
  8. Hvala vam cure :)
    Nije mi drago da i vi imate problema kao i ja, ali mi je drago da nisam sama u tim problemima. Nadam se da nećemo te "lude" dane kad nam ništa ne ide imati prečesto jer stvarno su naporni.

    @NC kakvo rezanje zanoktica te spopalo? Nema više rezanja.

    OdgovoriIzbriši
  9. poznata priča!
    meni je jednom trebalo 3 dana da namažem nokte, tako da si ti super prošla!
    ali lak je divan!

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...