utorak, 4. siječnja 2011.

My stash part 1.

Prije nego počnem da vam sa malim zakašnjenjem poželim sretnu i veselu Novu godinu i nadam se da ste ju proveli bolje nego ja!


Kao što sam pisala za Božić zvrk mi je zakurio i kuri i dalje do današnjeg dana. Poslije Božića je i u bolnici završio, naplakao se on, naplakala se ja... Da skratim priču; ima temperaturu i dalje, doma je i svaki dan idemo u bolnicu na inekcije antibiotika. Izbockali su ga uzduž i poprijeko, ali otkrili šta mu je i zašto danima ima temperaturu ( i do 39 ); nisu. Hodajući po bolnicama stalno sam i ja nešto pokupila pa sam novu dočekala s temperaturom u krevetu. Ali borimo se i ne damo se i nadamo se da će nova biti zdravija od stare. Pa vam još jednom želim sve najbolje, a najviše zdravlja. Sad hajmo na neke veselije teme... 



Razmišljala sam kakav da mi bude prvi post u novoj godini.. vidim cure objavljuju razne liste.. najdražih manikura.. lakova.. i sl. Ja sam odlučila da to bude slika moje kolekcije lakova i pripadajućih stvarčica i alata za nokte iz dva razloga. Prvi je jer to još nisam objavljivala, a kao drugo zanimala me brojka jer dugo nisam brojala, a i bit će fora vidjet sljedeće godine na kojem sam broju. 

Pa evo kako to kod mene izgleda... 

Ima već neko vrijeme da sam kupila u Bauhausu kutiju za alat (oko 90kn) koja mi je super praktična i mislila sam da će svi lakovi stati u nju, ali eto ne stanu pa ih ima u još jednoj manjoj kutiji i još negdje sastrane oni koje jako rijetko koristim.


Ovako izgleda ta moja kutija za alat. Gore je prozirni poklopac koji kad se otvori izgleda ovako... 


Tu su mi razni base i top coatovi koje često koristim.. kistovi za nail art.. rašpice.. pogurivači kožice.. kistovi za čišćenje kožice zamuljane lakom.. Konad lakovi za pečate.. i neki ukrasi za nokte.. kamenčići.. naljepnice.. tip painteri i sl.

Kad se taj gornji dio makne.. dođe ovo... 


Super mi je što je taj donji dio dovoljno dubok da mi svi lakovi stanu okomito unutra.

I pošto tu više ništa ne stane.. imam još jednu kutiju koju sam spominjala.. u kojoj su mi ubiti prije bili svi lakovi.. sad možete vidjet koliko sam podemonila za lakovima da od ove male kutije sam došla do velike za alat u koju opet više ništa ne stane nego ću morat po još jednu.. 


Zatim negdje po ladicama hrpa lakova za french mani.. top, base i koje kakvih coatova koje ne koristim tako često.. 

Onda imam razne kremice za ruke, nokte i kožicu.. odstranjivače laka i kožice..




Ovo zadnje je užasno nefotogenični Afrodita odstranjivač kožice kojim sam oduševnjena i kojem ću morat posvetit jedan poseban post kao i kremicama za ruke. 

Još negdje imam koju kremu za ruke i poneki odstranjivač laka, ali su očito sramežljivi pa su se negdje sakrili od slikanja i nisam ih uspjela naći. 

Sad malo i o brojkama. Lakova za nokte, ali samo lakova.. bez base, top.. konad i sl. imam 128!!! Znala sam da sam prešla 100.. ali da sam već na toj brojci me malo začudilo. A još kad vidim sve nove kolekcije koje dolaze i koliko toga želim.. ajme... već vidim da će sljedeće godine ova brojka biti 200 i nešto...

A ukupna brojka svih lakova.. svih base.. top.. ovakvih i onakvih je.... 162!!!

Eto to bi bilo to za ovaj prvi dio.. u sljedećem dijelu ću vam detaljno predstaviti moje lakiće.. samo nikako da se odlučim hoće li to biti po brandovima ili po bojama.. ili nekako treće.. ako imate kakvu ideju.. slobodno.. ;)


Broj komentara: 12 :

  1. Ova kutija je stvarno super! I ja bi trebala nešto slično. Ili tri ovakve. Sad imam sve u kutijama od cipela ili sladoleda i malo još u sobi, pa u kutijah od čajeva ... pola kuće samo moji laki. :D Al znaš šta, kladim se, da hočeš za 2012 biti bliže 300 nego 200! :)

    I stvarno mi je žao za tvog malog. :( Nadala sam se da ste svi zdravi ušli u novu godinu. Da bar otkriju šta mu fali, da ima visoko temperaturo!

    OdgovoriIzbriši
  2. Joj budem li ja blizu 300 mislim da će me se muž odreć preko novina.. dok sam bila na pola od ovoga sad njemu je bilo previše. Ne daj Bože da on čuje ukupnu brojku..

    OdgovoriIzbriši
  3. ajoj ženo,ti si baš bila vridna i nakupovala se lakića...pozovi me u goste pa ih budeš imala malo manje :-)
    nadam se da sad krene na bolje,čuvaj klinca...hebemu zlo i moj je dva puta bija u bolnici i dobija otpusnicu bez dijagnoze,nisu skužili šta se desilo...držim vam fige svima!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Slazem se ja sa Ulmiel bit ce to preko 300 :) a svidjaju mi se ove kutije, moji su zasad u kutiji od sladoleda i jednom nesseseru, ako bude rasla kolekcija ne znam kud cu s njima, nemam vise mjesta

    OdgovoriIzbriši
  5. Oooo, vedno z veseljem pogledam take poste :)

    Lepo imaš ti to pospravljeno. Jaz imam po vseh škatlah, policah, predalih svoje lake nametane... *lol*

    OdgovoriIzbriši
  6. @NC mislim da sam jako bila vrijedna.. sa nekih 20 lakova sam došla na 120 i nešto.. i dalje se povećava..

    @Lendoxia ako ne znaš kud s lakovima kupi si ovakvu kutiju.. stvarno je mrak i možeš ju prenosit kud hoćeš jer ima ručku kao kofer. Ja sam prezadovoljna.

    @Biba hvala. Bude toga kod mene svuda. Kad koristim pa ne vratim na mjestu pa bude toga po 100 ladica, ali sam sad za slikanje stavila sve na hrpu.

    OdgovoriIzbriši
  7. Jadni miš mali! Nadam se da ćete oboje ozdravit brzo. :) A ova crvena kutija je zakon.

    OdgovoriIzbriši
  8. Super zbirka lakov, se že veselim bolj podrobnih slik =)

    OdgovoriIzbriši
  9. E stvarno jih imaš super uređene. :) I moji leže u kutiji za cipele i tu i tamo jedan po jedan... A onda jih tražim ko budala, jer neznam, gde sam jih ostavila. x) A jedva ćekam, da vidim tvoje lakiče od blizu - ja sam za razpored po bojama. :)

    Nadam se, da i ti i mali slatkiš brzo ozdravite! Biće bolje, u to sam sigurna!

    OdgovoriIzbriši
  10. @CB hvala :)

    @Ivana hvala na ideji.. i meni je palo na pamet da ih po bojama poslažem.. tako će nekako najurednije izgledat.

    OdgovoriIzbriši
  11. Kutija je carska. :D

    Sretna Nova godina i neka se mali zvrk što prije oporavi. *bighug*

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...