četvrtak, 27. siječnja 2011.

Essence I love Berlin LE Nail polish Swatches & Review
Evo swatchevi mog ulova I love Berlin kolekcije s kojima sam se pošteno namučila. Slike mi ne ispadju realno pa me to dosta naživciralo, a i baterija na fotiću je baš našla kad će krepat.


Na ovoj slici sve boje osim Green grass (kažiprst) djeluju realno. Ovdje imam od svakog laka samo jedan sloj, što će reći da su lakovi ODLIČNO pigmentirani.Na ovoj slici I love this city (srednji prst) ne izgledao realno, a niti Green grass (kažiprst). Ovdje imam svaki lak u 2 sloja.


Green grass: 
Opet ne izgleda realno. Boja je u živo više zelenija. U bočici izgleda kao da ima malo plavog podtona, ali na noktima taj podton i nije baš vidljiv.
Prekrivenost odlična, nanošenje izuzetno lagano.


I love this city:
Na ovoj slici ne izgleda realno. Prekrivenost i nanošenje odlično, bez ikakvih problema.


Buddy bear:
Na ovoj slici djeluje tamnije nego što ubiti je. Na gornjim slikama izgleda realno. Prekrivenost i nanošenje odlično. Ni ovdje nije bilo nikakvih problema.


Berlin story:
Iako je slika mutna boja je realna. Mislim da crni lakovi ni ne mogu ispast nerealni. Prekrivenost je fantastična, sa samo jednim slojem odlično izgleda. Nanošenje bez ikakvih problema.

Zaključak:
Lakovi su odlični. Pigmentiranost im je savršena. Čak i I love this city koji je najsvijetliji od ovih lakova ima odličnu pigmentiranost. Berlin story je apsolutno najsavršeniji crni lak koji imam, a imam ih nekoliko i s niti jednim nisam ovako zadovoljna kako s ovim. U samo jednom sloju je savršen pa mislim da ću se vratit po još jedan da ga imam u zalihama. Skoro sam zaboravila reći, sve lakove sam nalakirala bez baznog laka pa mi je Green grass malo obojao nokat. Zato obavezno stavite base coat. Što je sigurno sigurno je.

Cijena lakova je 13,90kn u Dm-u.

Ako kupite bilo koji od ovih lakova nećete pogriješiti. S obzirom da su ovako dobri nećete pogriješiti ni ako ih uzmete sve. Ovo bi stvarno bilo šteta propustiti.P.S. Oprostite na lošijim slikama, ali stvarno sam se namučila dok sam i ovo poslikala.

Broj komentara: 7 :

 1. Joj savrsenstva,kakve boje,najvise mi se svidja Berlin story i Buddy bear,prekrasni su.

  OdgovoriIzbriši
 2. ovaj rozi izgleda puno prenarancasto na slikama, ja ga jos nisam pokusavala fotkat al pretpostavljam da je pain in the ass

  OdgovoriIzbriši
 3. @Mimi hvala :)
  Meni su svi prekrasni, mislim da je Essence ovaj put kvalitetom lakova nadmašio sam sebe. Prezadovoljna sam ovim lakovima.
  @Lendoxia ne samo rozi, nego i zeleni je pain in the ass. Užasni su za poslikat.

  OdgovoriIzbriši
 4. i love this city baš nije po mom guštu, ali ostatak kolekcije bih rado imala :-)

  OdgovoriIzbriši
 5. fali ti jos svijetlo zeleni...i blog ti je supeer :)

  OdgovoriIzbriši
 6. @NC nadam se da ćeš i imat. Oovo se MORA imat!
  @Anonimno hvala :)
  Znam da fali svijetlo zeleni, ali ne volim baš zelene lakove pa sam ovaj preskočila. ;)

  OdgovoriIzbriši
 7. Super swatchi. Upam da bo Berlin na voljo tudi v slo, Green grass in Budy bear sta mi zelo všeč =)

  OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...