srijeda, 19. siječnja 2011.

Hand creams

Ako je netko čitao moj prvi post u ovoj godini sjetit će se da sam rekla posvetiti jedan post mojim kremama za ruke.


Tri kreme koje imam su Dalan Fruits Hand&Body cream, Dr. Scheller Lotusblute losion za ruke i nokte i Lush Handy gurugu.


Prva krema koju sam spomenula je Dalan fruits. Kupila sam ju u Bipi za 6 kn, da da dobro ste pročitali samo 6 kn. Krema ima 75 ml, što mi se čini kao ok količina.  Miris je prekrasan, baš po voću miriši, ali i nisam pretjerano zadovoljna kako mi nahrani ruke. Jako brzo se upija u kožu, ali nemam neki osjećaj kao da mi je koža nahranjena i hidratizirana nakon ove kreme. Ok je ako trebate brzo namazati ruke, a nemate puno vremena čekati da se upije.


Kad sve nedostake i pluseve zbrojim dođem do ocjene 3/5.  



Sljedeća krema jer Dr.Scheller Lotusblute losion za ruke i nokte. 

Kupila sam u DM-u, cijena je negdje oko 26kn ili 29kn. Ne mogu se točno sjetit, ali više od 30kn nije sigurno. Kao i Dalan sadrži 75ml iako mi se čini ima više jer je tuba iste visine kao i Dalan, ali je šira pa imam dojam da je ima više od 75ml. Ako su napisali da ima 75ml vjerovat ću im da je tako. Što se tiče upijanja; upija dosta brzo i zadovoljna sam kako mi nahrani ruke. Pošto je ovo losion za ruke i nokte ja namažem i nokte i umasiram ju po kožici oko noktiju sve dok se ne upije. Miris mi je malo čudan, tek kad sam kupila ovaj losion i namazala ruke učinilo mi se da mi ruke smrde po smrdljivom martinu jer ne znam baš kako lotus miriši, ali me miris više na martina asocirao. Pregrmila sam taj miris-smrad jer sam bila zadovoljna sa djelovanjem, sad nakon malo dužeg korištenja vam mogu sreći da mi uopće više ne smrdi nego ima lijepi nježni miris. I još nešto o ovom losionu, navodno nokti rastu brže. Ja to i nisam baš primjetila. Ne znam, nokti mi rastu mazala ja njih nečim ili ne pa sad ne mogu sa sigurnoću reći da rastu nešto značajnije brže nego inače.

Ukupna ocjena: 4.5/5.


I zadnja moja krema je Lusheva Handy gurugu.

Obožavam ovu kremu, kad sam ju prvi put probala bila sam oduševljena kako mi je nahranila ruke. Nakon niti jedne druge kreme mi ruke nisu bile tako mekane kao nakon ove. Nisam si mogla prestat dirat ruke, muž me gledao kao da nisam normalna, ali kad mi je dotaknuo ruke rekao je da sam u pravu. Stvarno nikad tako mekane nisu bile. Dakle krema savršeno nahrani ruke koje budu mekane i glatke. Upija se malo sporije od ostale dvije kreme i dok se ne upije kako treba ostavlja tanki zaštitni film po rukama, ali kad se skroz upije kako treba toga više nema. Ostaju samo mekane ruke. Ovu kremu volim namazat navečer prije spavanja u malo debljem sloju. Što se tiče mirisa, miriši kao krema. Barem meni, sviđa mi se taj miris dok sam na nekim stranicama pročitala da neki ne vole baš ovaj miris pa sad valjda je na svakome da pomiriši i procijeni da li mu se sviđa ili ne. Logično je da je kupljena u Lushu, cijena nije baš mala bar za kremu za ruke; 85kn. Ali u obranu cijene mogu reći da traje dosta dugo barem meni zato jer je ne treba puno da bi nahranila ruke, a sadrži 100g. Ja sam ju kupila ljetos, a tek sam ju pola potrošila. 

Ovoj kremi ću dati ocjenu 4.5/5 samo zbog malo veće cijene inače je ovo moj favorit.


Jel imate vi najdražu kremu za ruke? 
Koja je to?

4 komentara :

  1. ajme ja nikako da se natjeram redovito koristit kremu za ruke a stvarno bi trebala :( nisam probala nijednu od ove trojke, mozda ako mi se bipa nadje uspud probam ovu prvu

    OdgovoriIzbriši
  2. Imam i ja splaniran jedan ovakav post, pošto me Taya pitala šta radim sa svojim rukama. I krema za ruke meni je kao zobna četka. Ako je nemam poludim. Isprobala sem već ma, skoro sve šta ima, od L'Occitana pa do najeftinije kremice u trgovini. I sad mogu reći da so stvarno najbolje kreme za moj okus (i ja očekujem puno od kreme kad dođe do kože oko nokta) Baleine i Afroditine, al sad već dugo kupujem samo Baleine, pošto so stvarno jeftine (1.25-1.60 € za 100 ml).
    Ovu od Schellerja nisam mogla ni završit, tako mi užasan miris. Ne podnosim ga uopšte. Al ovu od Lusha moram isprobati! Jao, baš sam laka kad dođe do njege za ruke. :D Hvala za post!

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja za ruke koristim neku Avonovu kremu (Avon Naturals) koju sam dobila za rođendan od prijateljice, sa mirisom breskve i bademovog mlijeka, a ima je 125ml. Inace je predviđena kao krema za lice ali ja je koristim i za ruke jer se jako dobro upija, ruke nakon nje mirišu satima i mekane su za poludit.

    OdgovoriIzbriši
  4. za ruke koristim belobazu,kupim u apoteci, iako u prolazu svega i svačega stavim na ruke jer imam nehumano suhu kožu, strava :-( ali mislim da se to i vidi na mojim fotkama

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...