ponedjeljak, 17. siječnja 2011.

Basic beauty 106

Svaki put kad idem u DM na Korzu prođem pored Limonija i baš na djelu gdje su stepenice prema DM-u stoji njihova marka Basic beauty i lakovi za nokte. Baš bodu u oko.. svaki put stanem i gledam i gledam i prebirem i niti jednom nisam kupila niti jedan lak. Svaki put kažem drugi put ću. Danas sam išla u DM vidjet da li se pojavila Essence Black&White kolekcija (nije!) i rekla sam sama sebi: Ako nema kolekcije, past će jedan Basic beauty lakić. 


I pao je! Iako sam se vrtila oko ljubičastih, odlučila sam da sam u zadnje vrijeme malo pretjerala s njima i odluka je pala na ovaj divan plavi koji me je u bočici podsjetio na Zoyu Crystal. Ne znam zašto jer sad vidim da uopće nisu slični, barem po swatchevima jer Crystal nemam. U bočici je ovaj lak srednje plavi sa puno srebrnog shimmera dok je Crystal isto tako negdje srednje plava za zlatnim fekijima, a čini mi se da ima i malo shimmera. Kod ovog mog laka na noktima shimmer i ne dolazi baš do izražaja. Lijepo se presijava, ali shimmer baš i nije tako vidljiv sve dok nos ne zabijem u nokat ili nokat u nos... kako god.. ne vidi se baš, ali lijepi je. :)



Mazivost je izuzetno lagana, savršeno prekrivanje. Koristila sam Seche vite kao top coat pa vam o brzini sušenja ne mogu puno reći, a trajnost tek trebam vidjeti. Za sad sam zadovoljna s ovim lakom i najvjerojatnije ću se vratiti po još koji (ljubičasti).

Cijena Basic beauty lakova je u Limoniju 29kn (ne znam da li ih još gdje ima za kupiti) i imaju dosta veliki izbor nijansi pa vjerujem da svatko za sebe može izabrati neki lakić koji mu se sviđa.


Broj komentara: 5 :

  1. zgodan lakić... al' najbitnije u cijeloj priči je da nisi došla kući praznih ruku,jel' da ;-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ima ih za kupit u Zagrebu, na uglu Frankopanske i Ilice ali mene nisu odusevili. Imam dva njihova laka, crveni i rozi, i dok je rozi jos ok, crveni je katastrofa. Doslovno se ljusti s noktiju, treba tri sloja da dobijes uopce neku boju, a nakon svega, nakon sat, dva, pocinju se duz cijelog nokta raditi oni mali, sitni mjehurici. Ne znam dali sam ja naletila na neki polovan proizvod ali taj me lak toliko iznervirao da sad pomalo s gadjanjem obilazim taj ducan. :/ :(

    OdgovoriIzbriši
  3. I ja imam njihova 2 laka. Ljetna su bila na nekom snizenju po 10 kn. Jedan je sivo ljubicasti a drugi crveni sa zlatnih shimmer. Izbor nijansi je stvarno velik, tako da svatko može izabrat nešto za sebe.

    OdgovoriIzbriši
  4. @NC naravno da nisam došla praznih ruku.. ali to nije sve.. napokon sam našla Essence bijeli lak za pečate pa sam i njega kupila, a i ružine štapiće za potiskivanje kožice sam kupila.
    @Simply žao mi je da si razočarana BB lakovima, ali kao što sama kažeš možda si baš naletila na neki mućak. Nekim lakovima jednostavno treba više slojeva. Imam i ja takvih, ali mi tu Seche vite puno pomaže jer koliko god ja slojeva stavila on to osuši za čas.

    OdgovoriIzbriši
  5. @Maybe daj nam uskoro pokaži taj sivo ljubičasti ako već nisi. Baš me zanima kakav je ;)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...