ponedjeljak, 25. listopada 2010.

I am alive!!!

Ako se netko kojim slučajem pitao da li sam živa, jesam jesam živa sam. Samo nisam imala vremena, neta i noktiju. Bila sam na putu 10 dana, a 3 dana prije puta pukla dva nokta ali do ibera. Bolilo me za poludit i tek sad nakon više od 2 tjedna su izrasli toliko da me više ne boli.


Bila sam kod mojih u Slavoniji, nažalost zbog nedostatka vremena smo dolje samo jednom godišnje ali svaki put bude divno. Baka čuva zvrka a ja se odmorim i napunim baterije za sljedećih godinu dana.


Dok sam bila kod mojih skoknula sam do BIH pošto je jako blizu i našla sam zastupništvo za Golden rose. Kupila sam 16 lakova i najskuplji je bio 3Km što bi bilo 12kn. Tako da ona priča koju mi je tip prodao o nabavnoj cijeni od 18kn za lak pada u vodu jer sam ja kupila lak za 12kn po prodajnoj cijeni tako da ne želim ni misliti kolika mu je nabavna cijena da mi tlak ne skoči.


U sljedećem postu ću se pohvaliti novim lakovima. Našla sam i onaj ljubičasti lak iz zadnje Catrice kolekcije koji sam htjela. I super mi paše uz nove tenisice.. hehe.. Stigli su mi s Ebaya kistovi za nail art, stigle su mi i šljokice pa ću probati mućkati svoje frankene. I stigao mi je nail display tako da ću vam moći pokazati neke swatcheve dok mi se nokti ne oporave.


I za kraj da ne zaboravim, prešla sam 50 sljedbenika.. a nedavno mi je bio rođendan pa ću spojit to u jedno i napravit neki giveaway uskoro samo da se dogovorim sama sa sobom. Tako da stay tuned. 


To bi bilo to za sad, hvala na čitanju i praćenju i svim divnim komentarima. 
Voli vas vaša... 



Broj komentara: 7 :

  1. Mogla si kupiti još koji lak pa nama koji ne idemo preko grane preprodavat :-P
    Jedva čekam nove sličice :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Cure sad će slike ;)

    @Nail crazy mogla sam da, ali da idem često do Bosne ali pošto ne idem bankrotirala bi dok bi uzela lakove za sve. I ovako me muž malo čudno gledao pa sam ga izbacila iz trgovine van dok sam kupovala lakove jer on baš ne razumije moju opsesiju. ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. trese me apstinencijska groznica (od ne shoppingiranja) pa molim slike brzo!!!!!! :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Samo da si živa, već je bilo ćudno, da nema ništa od Lalice! :) Super za haul, izgleda fenmenalno! :D Sad još swatchi, molim! :D

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...