nedjelja, 23. svibnja 2010.

Najduzi nokti na svijetu

Amerikanka Lee Redmond je vlasnica najdužih noktiju na svijetu a može se pohvaliti i sa ulaskom u Guinessovu knjigu rekorda. Nokte je prestala rezati 1979. god i nije ih rezala punih 30 god. 


Nažalost 2009 je doživjela tešku prometnu nesreću u kojoj je ispala iz automobila, zadobila je teške ozljede ali neopasne po život i polomila nokte. Prije nesreće nokti su dosezali nevjerovatnih 8.5 metara. najduži je bio palac sa 90cm. 




Nakon što su joj nokti popucali odlučila je da ih više neće puštati. Iako su joj i sad po mom mišljenju dosta  dugački.




Ovdje možete i pogledati filmić kako obavlja svakodnevne kućanske poslove, pere suđe, usisava.. šiša unuka.. 



Baš me zanima koliko ona laka potroši dok nalakira nokte.. šta vi kažete na ovo?


Broj komentara: 7 :

  1. pretjerano... baš me zanima kako si je brisala guzicu nakon wc-a s tim noktima... sumnjam da bi išta što ona kuha pojela. ipak moram priznat pašu joj, i ona sama izgleda ko vještica pa onda nek i ima takve nokte.

    OdgovoriIzbriši
  2. Hehe.. ima jedan filmić na YT.. gdje je gostovala u jednoj emisiji i voditeljica stavila rolu toalet papira pred nju da joj pokaže kako ona to radi s tim ogromnim noktima..

    OdgovoriIzbriši
  3. ma meni ovo užas...stvarno grozno izgleda a i ona strašno izgleda...a filmić sa papirom sam pogledala i nisam baš sigur da je uspjela ne zaprljat se..hahahhahahha

    OdgovoriIzbriši
  4. Kako uspeva sa ovolikim noktima svje da radi

    OdgovoriIzbriši
  5. Sve je to stvar navike, nama je čudno a ona je godinama živjela s tim noktima i kako su rasli tako se i ona prilagođavala.

    OdgovoriIzbriši
  6. Sve je to stvar navike, nama je čudno a ona je godinama živjela s tim noktima i kako su rasli tako se i ona prilagođavala.

    OdgovoriIzbriši
  7. Isuse mili! To je užas

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...