nedjelja, 16. svibnja 2010.

Prvi pokusaj sponge nail arta..

Ovako je završio prvi pokušaj sponge nail arta.. uzela sam spužvu kakvu sam imala doma i sad mi je drago zbog toga jer mi se onaj Konadov set za sponge art čini precjenjen zato jer spužva zbog laka otvrdne i onda ju samo možete bacit. Nisu loše ni one trokutaste spužvice za puder. Mislim da se mogu naći u Dm-u, Mulleru. Kozmu... vjerojatno ima na više mjesta a puno su jeftinije od Konada a posluže u istu svrhu.

Za tehniku spužvom je najbolje imati više nijasni određene boje laka a i ne morate.. možete se igrati i sa različitim bojama.

Ja sam ovdje imala samo 2 nijanse plave... jedan je obični plavi a drugi sa šljokicama..
Nanijela sam prvo bazni lak.. nakon što se posušio kapljicu laka sam stavila na papir i lagano spužvom tapkala malo po laku malo po noktu. Kad se lak osušio isto sam ponovila i sa plavim šljokičastim lakom.

Nakon ove tehnike ukrašavanja nokti znaju biti dosta hrapavi pa možete nanijeti i top coat.. on će dati lijepi sjaj noktima.. lak će duže trajati a i neće biti tako hrapavi.


Korišteni lakovi:
Essence base i top coat
Essence colour&go 17 Pool Party
S-he 450

I ovo je rezultat mog prvog igranja sa spužvom.. mislim da bi bilo bolje da sam malo manje tog plavog laka nanijela ali sad znam gdje sam griješila pa će drugi put biti bolje. :)

3 komentara :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...