petak, 16. kolovoza 2013.

Stone marble nails

Imala sam u glavi već ovu manikuru samo nisam imala ideju kako da ju izvedem i od kud da krenem. :D Kao da je telepatski čula moje muke, Cutepolish je na svom Youtube kanalu objavila ovaj super jedostavan tutorijal

 Slikano na umjetnom svijetlu bez blica

Slikano na dnevnom svijetlu sa blicom

Četiri sloja bijelog Smart girls get more laka (ne znam šta mu je, jer mu je prije trebalo "samo" 3), na to Gabrini N14 tapkajući sa prozirnom folijom. Onda je uslijedilo igranje sa vodom, lakom (Essence Fivepocket Grey iz Denim wanted LE) i sprejem za kosu. Ispočetka sam imala malo problema jer sam previše laka kapala u vodu, ali sam na svu sreću to skužila brzo pa je samo palac "nastradao" dok su ostali nokti ispali odlično. Jedinu stvar koju sam ja napravila drugačije od tutorijala je ta da sam nakon ovog dijela sa vodom još malo potapkala nokte sa folijom i srebrnim Barry M lakom jer mi je baš falilo to "nešto". 

U mom prošlom postu ste mogle pročitat koliko moj muž "ima pojma" o onome što ja radim pa je tako izjavio da ga ova manikura podsjeća na prepeličja jaja. :D


Broj komentara: 6 :

  1. Odlično mi je izgledalo i kada sam vidjela rađene samo sa vodom i lakom za kosu, ali ovo s malo tapkanja vrećicom mi puno, puno bolje izgleda :) Odlično je :)

    OdgovoriIzbriši
  2. obavezno moraš probati Flormar kreč bijeli lak. on može proći i sa jednim slojem ko zna lijepo da lakira, ali meni pošto sam malo smotana trebaju dva sloja.
    i jako mi se sviđa manikura, a i ja volim cutepolish :DD

    OdgovoriIzbriši
  3. Cutepolish <3
    Divno divno je, pa makar i da baca na jaja :D

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...