subota, 27. travnja 2013.

P2 940 Never 2 much & Golden rose JJ 107

P2 940 Never 2 much je prvi P2 lak iz Color victim linije koji sam imala priliku probati iako sam prije probala neke druge P2 lakove. Mom oduševljenju nema kraja, ali isto tako nema kraja ni mojoj tuzi jer se P2 lakovi ne mogu kupiti kod nas. 

Formula ovog laka je fantastična, četkica je klasična, ali jako lijepo klizi po noktu tako da se da napraviti lijepa linija kod korjena nokta pa nema potrebe za puno čišćenja. Trajnost mu je isto tako odlična, nakon 5 dana nošenja su se pojavili izlizani vrhovi što mi se inače događa već drugi treći dan nošenja laka ako izdržim s njim toliko na noktima. S ovim sam izdržala i nakon što sam ga skinula nalakirala sam ga ponovo, a ne sjećam se kad mi se to zadnji put dogodilo. 



Nakon što sam ga 5 dana nosila samog, skinula sam ga, nalakirala ponovo, ali ovaj put sam ga malo doradila sa Golden rose Jolly Jewels 107 i napravila french koji nije prenapadan, ali je dovoljno vidljiv da manikura ne izgleda dosadno. 



Da ne bi ispalo da je P2 lak savršen u svakom smislu moram spomenuti dvije mane za koje sam i ja malo kriva. Prva je ta da mi je obojao nokte, ali tu sam ja kriva jer sam bila lijena staviti base coat. Druga je ta da nije baš fotogeničan pa mu je teško uloviti realnu boju jer u zatvorenom prostoru djeluje više zelenkasto, dok vani na suncu ili pod umjetnim svijetlom izgleda više plavo. To bi se dalo riješit da ja imam neku zvijer od fotića, ali pošto nemam na mojim slikama se više vidi plava strana ovog laka nego zelena, ali unatoč tim manama svejedno ga mučo volim. :D



Broj komentara: 10 :

  1. I još jedna odlična manikura by Lalica :)
    P2 prelijepa boja a Jolly Jewels su meni svi neodoljivi tako da mi se jako sviđa ova kombinacija.

    OdgovoriIzbriši
  2. super mi je ovaj french :D a ovaj p2 me u srce dira tako nedostupan a lijep

    OdgovoriIzbriši
  3. upravo sam shvatila da prema noktima mogu bez problema prepoznati koja od vas dvije je napisala post. :) znači li to da vas stvarno redovito pratim? ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Dee: i ja također :)

    Lijepa manikura, boja je odlična! :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Super kombinacija! Mene je ova nijansa P2 malo razočarala...očekivala sam vedriju tirkiznu, a dobila teal...:/

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...