četvrtak, 4. travnja 2013.

MAC Hyperion

Nakon što sam skinula KIKO Violet Microglitter, zaključila sam da želim još malo blještavila na noktima. Ovaj put sam se odlučila za flekije. Zimus sam stavila flekije preko bijelog laka i izgledalo je genijalno. Nisam se htjela kopirati, pa sam posegnula za MAC Hyperionom.
Hyperion je lak iz MAC for Daphne Guinness limitirane kolekcije iz 2011. godine. Lak je blijedosive boje s puno primijesa plave. Plava na mojoj koži dolazi više do izražaja, zbog žutog podtona moje kože. Ovakve nijanse se obično teže nanose i često su na njima vidljive crtice. S Hyperionom to nije slučaj. U 2 sloja prekriva nokat bez ikakvih crtica. Suši se relativno brzo. Četkica je kratka i srednje debela, no, prilično lagana za nanošenje
Osobno nisam fan MAC lakova, probala sam ih nekoliko, nedovoljno da mogu reći da su loši, ali nijanse koje sam probala nisu neviđene i postoje kvalitetniji lakovi u sličnim, pa i gotovo istim nijansama drugih proizvođača. Cijena ovog MAC laka je bila 15 dolara za 10 ml.
Preko njega sam stavila 2 sloja Essence Nail Art Toppera u nijansi 08 Night in Vegas. Base i top coat su iz Butter London Tops&Tails seta.


Nažalost, ova kombinacija nije doživjela slikanje na suncu. Bilo mi ju je žao skinuti, ali jednostavno mi nije pasala uz današnju odjeću. :D No, sigurno ću je kad tad ponovno nositi :)

Sviđa li vam se kombinacija flekija i svjetlijih lakova ili su po vama takvi efekti rezervirani za tamnije lakove?



3 komentara :

  1. slatko!
    meni su flekiji nekako dosadili..više sam za veelike glittere :D

    OdgovoriIzbriši
  2. dobro izgleda kombinacija iako preferiram flejkije na tamnijim lakovima jednostavno se vise isticu

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...