ponedjeljak, 12. studenoga 2012.

Priča o jednom helmeru (sa puno slika)

Prije cca mj dana mi je bio rođendan, nije bitno koji :D i od svojih najdražih cura sam dobila najbolji poklon na svijetu. Inače skoro pa nikad ne plačem od sreće, mislim da je jedini put kad sam plakala od sreće bio trenutak kad sam saznala da sam trudna sa svojim zvrkićem. I eto skoro 6 godina od tog trenutka zaplakala sam jer sam sretna. 

Iz naslova već možete zaključiti što sam dobila, ali krenimo redom od trenutka kad mi je poštar pozvonio na vrata sa ooogromnim paketom uz povike: Pazi, teško teško!


U šoku sam se potpisala i unijela paket u stan. Onda je krenulo čupanje kartona i 3 role selotepa sa svim i svačim. Čupala sam rukama, nogama, zubima, škarama, skalpelom. Totalnu salatu sam napravila i došla do divnog papira. Ljubičasto zeleni (krokodil?) duochrome papir koji je uživo izgledao ludilo. 


Iako je papir prekrasan nisam baš pretjerano pazila na to da ga sačuvam jer nisam mogla dočekati da dođem do sadržaja kutije. Zamislite me kako čupam, papir leti na sve strane, a ja cijelo vrijeme pričam sa sobom i govorim: Ma nisu valjda, ma nisu valjda???


O DA, JESU!!!! HELMER!!! KUPILE SU MI HELMER!!! I TO BIJELI!!! Koji mi već godinama stoji na wish listi i čeka da se čudo dogodi. Tu mi se počinje neka voda nakupljat u očima. 


Otvorim kutiju od helmera, nađem čestitku na poklopcu i tu ona voda počinje curit i curi i curi... pričam sama sa sobom, ne znam ni ja šta, sva se tresem i voda curi. U helmerovoj kutiji je bilo još nekoliko slatkih zamotuljaka koje ću vam pokazat na kraju jer ipak je helmer zvijezda ovog posta. 

Isti taj dan sam ga išla slagat iako sam imala hrpu obaveza i u onom šoku sam nešto zeznula jer mi ladice nisu stajale kako treba, drugi dan sam skužila da sam krivo vodilice stavila. Ne znam ni sama kako sam uspjela sačuvat nokte u svom tom ludilu i nije niti jedan pukao (kuc kuc kuc). 


Drugo jutro nakon što sam zvrka odvela u vrtić, sam krenula u potragu za protusklizajućom podlogom jer bi bez nje lakovi letili po ladici kad god bi ju otvorila i zatvorila i našla sam ju kod "Kineza" za 12kn po roli. Uzela sam dvije iako bi mi dobro došla i treća, ali nigdje na pakiranju nije pisao koliko su duge pa sam se snašla i sa dvije. Kod drugih "Kineza" sam našla smeđe bambus naljepnice za zid koje sam iskoristila za uljepšavanje helmera. 


Onda je došlo vrijeme za najteži, ali i najslađi dio posla, a to je selidba lakova iz hrpetine kutija u njihov novi dom. Nažalost nisam taj dio slikala fotićem pa imam samo jednu sliku sa moba. 


Više manje sam sve lakove posložila i ovako to izgleda po ladicama od najgornje do najdonje.

Ladica No.1

U prvoj ladici su mi najdraži i najskuplji lakovi koje imam. Hot ticket, Opi, Zoya, Nubar itd.

Ladica No.2

U drugoj ladici su svi "Turci". :D Gabrini, Flormar (ne svi), Orlena, Olivia...

Ladica No.3

Cijelu treću ladicu su zauzeli Essence lakovi. Nisam ni znala koliko ih imam dok ih nisam sve posložila. 

Ladica No.4

U četvrtoj ladici je mala svaštara. Catrice, Golden rose, Basic beauty, Beauty UK, P2, Rimmel itd. 

Ladica No.5

U petoj ladici je totalna svaštara. S-he, Miss Sporty, Smart girls, Maybeline, nešto Essence lakova, a u kutiji u kutu lakovi koje imam po jedan od nekog branda. 

Ladica No.6

U šestoj tj. zadnjoj ladici čuvam base i top coat-ove, pločice za pečatiranje, lakove za pečatiranje i nail art,  buffer block, maslac za zanoktice, žličice i nail display za swatchanje.

Napokon je sve orgaznizirano i na svom mjestu iako neke stvarčice za nail art čuvam u košarici na stolu za komp jer nije sve stalo u helmer, a i za kompom najčešće lakiram nokte pa volim da mi je sve na dohvat ruke, ali te stvarčice ću poslikat neki drugi put i objavit i posebnom postu. 

I za kraj ovog najdužeg posta ikad, slika onih slatkih paketića koji su se nalazili u helmer kutiji. 



Konad plavi lak za pečatiranje, Anny The answer is love i Revlon Facets of fuchsia. 

Slika po slika i stigla sam do kraja priče o jednom helmeru koji ima posebno mjestu u mom srcu :D kao i divne cure od kojih sam ga dobila. <3 Ne znam čime sam to zaslužila, ali cure moje najdraže hvala vam još jednom od sveg srca. Volim vas!!!!

Broj komentara: 14 :

  1. Čovječe koliko ih je! Sada su ti super posloženi i organizirani :))

    OdgovoriIzbriši
  2. Jedva smo cekali da vidimo gotov proizvod :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Volimo i mi tebe! Priča o helmeru je zapravo samo početak priče o dugoj ljubavi između Danijele i Helmera... :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Sve najbolje sa zakašnjenjem. Predivno poklon, lijepo je kad te netko ugodno iznenadi. A i ovo sad sve super izgleda; bokte koliko lakova imaš! :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Prekrasno! I ja imam jedan Helmer, samo sto cu se sada potruditi da ga tako lepo ulepsam nekom lepom nalepnicom kao sto si i ti uradila! :-)

    OdgovoriIzbriši
  6. wooow prekrasan poklon :)
    srećom pa mi još ne treba, ali kako je krenulo... tko zna ;)
    P.S. Jesi li usput i prebrojila sve te šarene bočice?

    OdgovoriIzbriši
  7. Moram ja ovo svojim prijateljicama pokazati! :D
    Divno je!

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...